Επικοινωνία Πατούλη με Δημάρχους της Χαλκιδικής και τον Τζιτζικώστα - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Πολιτική

Επικοινωνία Πατούλη με Δημάρχους της Χαλκιδικής και τον Τζιτζικώστα

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επικοινώνησε σήμερα με Δημάρχους περιοχών της Χαλκιδικής που επλήγησαν από τη φονική κακοκαιρία καθώς και με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα, προκειμένου να δηλώσει τη συμπαράστασή του και να διαμορφώσει σαφή εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί.

Με αφορμή την τραγωδία στη Χαλκιδική ο κ. Πατούλης επισήμανε:

«Η νέα φονική φυσική καταστροφή που έπληξε τη χώρα μας καθιστά ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη εκπόνησης ενός ολοκληρωμένου εθνικού σχεδίου πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση έκτακτων φυσικών φαινομένων τα οποία είναι απόρροια της κλιματικής αλλαγής.

Δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο. Στο πλαίσιο αυτό η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου διοργανώνουν ημερίδα με θέμα τις φυσικές καταστροφές και την κλιματική αλλαγή, την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019, στη Ραφήνα.

Στόχος μας να ξεκινήσει ένας δημόσιος διάλογος για τη ριζική αναμόρφωση του συστήματος πολιτικής προστασίας στη βάση των τεκμηριωμένων προτάσεων και θέσεων που θα παρουσιάσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην ημερίδα θα κληθεί να παραστεί η πολιτική ηγεσία όλων των συναρμόδιων υπουργείων, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες. Ήρθε η ώρα να περάσουμε από τα λόγια στις πράξεις».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ