Επιχειρηματικό βοριαδάκι... - Karfitsa.gr
Άρθρα

Επιχειρηματικό βοριαδάκι…

Γράφει ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας   Ντίνος Κωστόπουλος
ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης με τον διορισμό μιας καθαρίστριας (!) στην ύπατη τιμητική θέση του τόπου μας και κανείς – μα κανείς βουλευτής, πολιτευτής ή παράγοντας της Θεσσαλονίκης δεν αντιδρά… Γιατί πολύ απλά, όλοι κοιμούνται τον ύπνο του…δικαίου! Προηγήθηκαν βέβαια, οι ανεπιτυχείς προσπάθειες όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων, που κατ’ εντολή των δανειστών υποβάθμιζαν διαρκώς τον θεσμικό ρόλο του ΥΜΑΘ αλλά αυτό που έγινε τώρα, έγινε εκ του πονηρού, με σκοπό να εξευτελίσει αυτόν καθ’ αυτόν τον θεσμό και είναι καθαρή πρόκληση σε βάρος όλης της Μακεδονίας μας.

Κάποτε, στη θέση αυτή, του Υπουργού Μακεδονίας & Θράκης, είχαμε κορυφαίες και ισχυρές προσωπικότητες, που προσέφεραν με κύρος και αξιοπρέπεια σημαντικότατες υπηρεσίες και έργο για την προαγωγή και ανάδειξη του τόπου μας. Εν αντιθέσει σήμερα, που όπως δείχνουν τα πράγματα, κάποιοι νοσηροί σύμβουλοι του Πρωθυπουργού απεργάσθηκαν αυτό το “πονηρό σχέδιο” του εξευτελισμού του θεσμού του Υπουργείου Μακεδονίας & Θράκης, με στόχο να αποκόψουν στην πράξη κάθε γέφυρα και κάθε ελπίδα για τον τόπο μας.

Ύστερα από οκτώ χρόνια σκληρής λιτότητας και υποβάθμισης, με μια οικονομία πλήρως κατεστραμμένη, με την αγορά και τις βιοτεχνικές ζώνες σε διάλυση, βρισκόμαστε ήδη στο χαμηλότερο σκαλί της παρακμής, έχοντας μπροστά μας, μια ακόμη πρόκληση που είναι σε βάρος της Θεσσαλονίκης, αλλά και ολόκληρης της Μακεδονίας και Θράκης.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ