Επιχειρηματικό βοριαδάκι... - Karfitsa.gr
Άρθρα

Επιχειρηματικό βοριαδάκι…

Γράφει ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας Ντίνος Κωστόπουλος

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 92 ΧΡΟΝΙΑ ο Νικόλαος Γερμανός πλαισιωμένος από μια ομάδα ονειροπόλων Θεσσαλονικέων, υλοποίησαν  και εγκαινίασαν την πρώτη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τον Οκτώβριο του 1926 στο Πεδίον του Άρεως. Η πόλη τότε, προσπαθούσε να βρεί ξανά τον βηματισμό της, μέσα από τα ερείπια που άφησε η καταστροφική πυρκαγιά του 1917 και έτσι ξεκίνησε ένα απίστευτο, συναρπαστικό και τολμηρό ταξίδι, που άλλαξε τη φυσιογνωμία της πόλης…

Από τότε, η Θεσσαλονίκη κάθε Σεπτέμβριο, βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, σε οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, αλλά και κυβερνητικό επίπεδο. Η καρδιά της Ελλάδος χτυπάει εδώ, στην πρωτεύουσα πόλη της Μακεδονίας μας. Στις δύσκολες μάλιστα περιόδους, αποτελούσε πάντα το βήμα, για το ξεκίνημα μιας νέας οικονομικής ανασυγκρότησης της χώρας και αυτός άλλωστε, ήταν και είναι κυρίως ο λόγος, που η εκάστοτε πολιτική ηγεσία του τόπου μας, απ’ εδώ κάθε Σεπτέμβριο εξαγγέλλει τα σχέδια και τις αποφάσεις της, για τα επόμενα βήματά της.

Μεγάλο λοιπόν αναμένεται, το ενδιαφέρον του κόσμου στη φετινή 83η Δ.Ε.Θ. για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, αλλά και της αντιπολίτευσης – εν μέσω μιας κατεστραμμένης ουσιαστικά οικονομίας, που μετρά μετά από οκτώ χρόνια φορο-λεηλασίας, πάνω από 350.000 κλειστές επιχειρήσεις και περισσότερους από 2 εκατομμύρια ανέργους.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ