Επιχειρηματικό βοριαδάκι... - Karfitsa.gr
Άρθρα

Επιχειρηματικό βοριαδάκι…

Γράφει ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας  Ντίνος Κωστόπουλος

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τα γεγονότα στη Θεσσαλονίκη, που αμαύρωσαν τα εγκαίνια της 83ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, εξ αιτίας της τρομοκρατικής συμπεριφοράς των δυνάμεων ασφαλείας, απέναντι στο απόλυτα πετυχημένο παλλαϊκό συλλαλητήριο για την ντροπιαστική συμφωνία της κυβέρνησης να εκχωρήσει παρά τη θέληση του λαού, το όνομα της Μακεδονίας.

Ουδέποτε στα χρονικά της Θεσσαλονίκης, είδαμε μπροστά μας, τέτοια γεγονότα. Όμως, παρά την τερατώδη κινητοποίηση της Αστυνομίας, με χιλιάδες «όργανα» και «μπλόκα» της ασφάλειας, της αστυνομίας και των ειδικών δυνάμεων, που σκοπό είχαν να ανακόψουν την προσέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο, η πρώτη φάση του σχεδίου τους κατέρρευσε, γιατί η  προσέλευση του κόσμου ήταν καταπληκτική. Αυτό, προφανώς εξόργισε τους …«ηθίνοντες» και έτσι, πέρασαν στο δεύτερο μέρος του σχεδίου τους, με την απροκάλυπτη ρίψη εκατοντάδων χημικών για εκφοβισμό, από το Συντριβάνι μέχρι τη ΧΑΝΘ και από το Λευκό Πύργο μέχρι και το Μακεδονία Παλλάς (!) μπροστά στα έκπληκτα μάτια χιλιάδων διαδηλωτών, οικογενειών κυρίως, που ήρθαν να υποστηρίξουν ειρηνικά την αντίθεσή τους στην κατάπτυστη αυτή συμφωνία.

Επεισόδια και έκτροπα δεν συνέβησαν, παρά μόνον φραστικές αποδοκιμασίες του κόσμου, αγανάκτησης και αηδίας για το που κατάντησε το ένδοξο σώμα της Αστυνομίας «να υποστηρίζει αντισυνταγματικές πρακτικές και προδοτικές αποφάσεις» όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο κόσμος! «Πουλημένοι», «Προδότες» και «Τι θα πείτε αύριο στα παιδιά σας» ήταν τα λόγια που ντρόπιασαν τους Αστυνομικούς, σε όλο το θέατρο αυτών των γεγονότων. Γεγονότα, που σηματοδοτούν τη σταθερή θέση του Ελληνικού λαού, ότι η Μακεδονία αδιαπραγμάτευτα ήταν και είναι μόνον Ελληνική και ακόμη, ότι πολύ σύντομα, έρχεται μια μεγάλη αλλαγή στον τόπο μας…

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ