Επιχειρηματικό βοριαδάκι... - Karfitsa.gr
Άρθρα

Επιχειρηματικό βοριαδάκι…

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ στις ορέξεις των δανειστών κατάντησε η άλλοτε υπερήφανη χώρα μας και όπως φαίνεται σωτηρία δεν υπάρχει από πουθενά, αφού τα πάντα λεηλατούνται ανεξέλεγκτα και αντισυνταγματικά. Η ελπίδα χάθηκε οριστικά, μαζί με την ανθρωπιά, την αξιοπρέπεια και τη δικαιοσύνη, αφού πλέον και αυτές οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας, βγαίνουν και μπαίνουν στο …συρτάρι (!) για να συνεχίσουν οι οσφυοκάμπτες της εξουσίας, με τις υποδείξεις και τις ευλογίες των «θεσμών» ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο. Στο «παιχνίδι» εδώ και καιρό, μπήκε και «κούμπωσε» και η αντιπολίτευση, σιγοντάροντας την ανομία, γιατί αν «αντιδράσει» οι… θεσμοί, δεν θα την αφήσουν ποτέ να δει την εξουσία…

Του ΝΤΙΝΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ*

Φτάσαμε στο έσχατο θλιβερό σημείο, ένας Στουρνάρας να προειδοποιεί και να παρεμβαίνει αναίσχυντα στους προκαθήμενους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου ΣτΕ ότι αν επιμείνουν να δοθούν οι παράνομες περικοπές συντάξεων και δώρων στους συνταξιούχους, τότε «κλωνίζεται» η οικονομία – δηλαδή, η ληστεία του λαού – και το πλεόνασμα που επέβαλαν υποχρεωτικά και ανάλγητα οι θεσμοί δεν θα επιτευχθεί! Άκουσον – Άκουσον (!) …και κανείς – μα, κανείς – δεν έχει το σθένος να ψελλίσει κάτι, για να σταματήσει αυτήν την απίστευτη κατρακύλα που πήρε η Δημοκρατία μας;

Δισεκατομμύρια αρπάξανε παρανόμως από τις συντάξεις προς χάριν των δανειστών. Δισεκατομμύρια εισπράττουν από έναν παρανοϊκό ΕΦΚΑ, από τη συνεχιζόμενη υπερφορολόγηση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων, από το πρώτο ευρώ του  τζίρου όλων των Ελληνικών επιχειρήσεων – και προπαντός όχι των πολυεθνικών (!), από τα διόδια, από τα καύσιμα, από την ενέργεια, από τα τρόφιμα, από παντού, επιβάλλοντας  καθημερινά και νέους έμμεσους φόρους, λεηλατώντας το αίμα, την ανάσα και τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού.

Μια νέα απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας λογίζει παράνομη την λειτουργία των «κουλοχέριδων» του ΟΠΑΠ που σημαίνει ότι το … «παιχνίδι του τζόγου» με τα εκατοντάδες «φρουτάκια» που στήθηκε από το 2017 σε κάθε γειτονιά για την αρπαγή των χρημάτων των πολιτών, είναι παράνομο και έτσι πρέπει άμεσα να κλείσουν. Πω! Πω!.. Tι πονοκέφαλος πάλι για το Υπουργείο Οικονομικών!.. Γιατί και ο ΟΠΑΠ ανήκει πλέον σε ξένους… Tι θα πούμε πάλι στους δανειστές;.. Ο μεγαλύτερος Δήμος της χώρας, της Αθήνας, μιλάει για καταστροφή του αστικού ιστού των πόλεων με χιλιάδες ήδη κατεστραμμένες οικογένειες!

Με εντολές του Βερολίνου και δια στόματος των εκπροσώπων της Τρόϊκας που αποτελείται από το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την Κομισιόν («Θεσμοί»), η λεηλασία της Ελλάδος συνεχίζεται κανονικά χωρίς ουσιαστικές αντιδράσεις, γιατί ο κόσμος είναι φοβισμένος, αφού οι ίδιοι φρόντισαν να του φορτώσουν εν μέσω οικονομικής κρίσης, βεβαιωμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές σε εφορίες, τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία. Δυστυχώς, η αντιπολίτευση «συμπλέει» με τις επιθυμίες και τις υποδείξεις των θεσμών, όπως το ίδιο συνέβη και στο θέμα της Μακεδονίας και έτσι η ελπίδα αναζητείται προσεχώς στις κάλπες!

Δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσουν το αιματοκύλισμα του ελληνικού έθνους, σε ηθικό, κοινωνικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Η πρόσβαση στο σύστημα υγείας είναι απαγορευτική, καθώς (ο τομέας) έχει ιδιωτικοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να κοστίζει πολύ ακριβά.

Στις Εξαφανίστηκαν κατόπιν εντολών του Βερολίνου και διά στόματος των εκπροσώπων της τρόικας – της εγκληματικής συμμορίας που αποτελείται από το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την Κομισιόν.

συντάξεις έχει πέσει «ψαλίδι» για πέμπτη διαδοχική φορά. Πλέον, μοιάζουν σαν ένα πενιχρό βαλιτσάκι επιβίωσης.

Μέχρι σήμερα έχουν μειωθεί έως και 50%.

Χιλιάδες άνθρωποι επιβιώνουν χάρη στα συσσίτια.

Η πλειονότητα των κοινωνικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου και ενός σημαντικού μέρους της εκπαίδευσης, έχει ιδιωτικοποιηθεί και ξεπουληθεί. Δεν υπάρχει τίποτα.

* Ο ΝΤ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ