Επιχειρηματικό βοριαδάκι... - Karfitsa.gr
Άρθρα

Επιχειρηματικό βοριαδάκι…

ΩΣ ΕΔΩ! Επέβαλαν δια της βίας τη φτώχεια στον Ελληνικό λαό, με συνεχείς φόρους, χαράτσια και αντισυνταγματικές «ρυθμίσεις» λεηλατώντας τα πάντα! Κάθε προσπάθεια επιβίωσης θεωρείται έγκλημα και παράβαση των Νόμων που οι δανειστές μας υποχρέωσαν να εφαρμόζουμε για το… καλό μας!

Του ΝΤΙΝΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ*

Παρακολουθούμε έκπληκτοι στις ειδήσεις, να συλλαμβάνονται άνθρωποι μεγάλης ηλικίας ως κοινοί εγκληματίες (!) επειδή πάσχιζαν να επιβιώσουν… Τη μία ο ηλικιωμένος με τα κάστανα, την άλλη, μια γριούλα 90 χρονών που πούλαγε τερλίκια και πιο πρόσφατα τρείς γιαγιούλες που πουλούσαν αυγά και ζωχιούς! Δακτυλικά αποτυπώματα, πρόστιμα και προσαγωγή σε δίκη (!) για να διαπομπευτούν  δημόσια και να τιμωρηθούν ξανά για το τεράστιο έγκλημά τους να προσπαθούν να επιβιώσουν ενάντια στους «θεσμούς» των εγκληματιών των Βρυξελλών! Και αναρωτιέται πολύ εύστοχα ένας φίλος «γιατί τέτοιος ζήλος από την Αστυνομία για τους φτωχούς που προσπαθούν να επιβιώσουν; Ποιος είναι ο στόχος αυτών των ενεργειών;»…

Μια σοβαρή απάντηση είναι, ότι οι δανειστές και τα «κοράκια» τους, με αυτές τις ενέργειες στοχεύουν ευθέως, να εξευτελίσουν στα μάτια του λαού την Ελληνική Αστυνομία, να την αποδυναμώσουν και να την αποκόψουν από την ελληνική κοινωνία, για να επιβάλλουν στη συνέχεια, αυτά που ορίζει το Μνημόνιο. Σύσταση «ειδικής αστυνομίας» που θα εκτελεί τα αιματηρά αίσχη που σχεδιάζουν μήνες τώρα, σε βάρος των περιουσιών των Ελλήνων, με τις ηλεκτρονικές κατασχέσεις πρώτης κατοικίας, κατασχέσεις επιχειρήσεων και πολλών εκτάσεων που παρουσιάζουν τουριστικό ενδιαφέρον…

Ενάμισι δις ευρώ ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφορία, φορτώνουν κάθε μήνα στην πλάτη των Ελλήνων και άλλα τόσα στα ασφαλιστικά ταμεία και στις τράπεζες, επιβάλλοντας τόκους, πρόστιμα και «άλλες ληστρικές διατάξεις» μέσω των οργανισμών κοινής ωφέλειας, με τελικό στόχο την αρπαγή της περιουσίας των Ελλήνων. Είναι γελασμένοι όμως, ότι θα τα καταφέρουν… Τα χιλιάδες περιστατικά των αυτοκτονιών που σκόπιμα δεν δημοσιεύονται, θα περάσουν σε επόμενο στάδιο. Κι αυτό, είναι η σφοδρή αντίδραση του λαού, εναντίον όλων εκείνων που επέβαλαν δια της βίας τη φτώχεια και την εξαθλίωση, αλλά και κατά εκείνων που την υποθάλπουν.

Σε κανένα κράτος του κόσμου, δεν έχει γίνει αυτό που έγινε στη χώρα μας. Η Γερμανία που ηγήθηκε της οικονομικής δολοφονίας της Ελλάδος, οφείλει να μας επιστρέψει πάνω από 350 δις ως αποζημιώσεις για τον Β’ Π.Π., δηλ. όσο και το δημόσιο χρέος σήμερα. Μας «δάνεισαν» εν μέσω κρίσης 250 δις για να πληρώσουμε τις Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες, χωρίς κανένα όφελος για το λαό και απαιτούν να πληρώνουμε 19,5 δις ετησίως, μόνον για τους τόκους αυτών των δανείων!

Έρχεται το Πάσχα… Έρχεται η Ανάσταση και μετά, έρχονται οι εκλογές! Η τιμωρία όλων εκείνων που για να παραμείνουν στην εξουσία, υπέγραψαν, νουθέτησαν και σφετερίστηκαν όλα αυτά, θα είναι το πρώτο βήμα μιας μεγάλης αλλαγής που έρχεται… Να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε πλευρά, ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε άλλο έτσι. – Ως εδώ!

* Ο ΝΤ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ