Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας-Ουζμπεκιστάν στο ΕΒΕΘ - Karfitsa.gr
Οικονομία Ροή

Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας-Ουζμπεκιστάν στο ΕΒΕΘ

Το Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας-Ουζμπεκιστάν θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, με την ευκαιρία επίσκεψης Ουζμπεκικής επιχειρηματικής αποστολής, στην 83η ΔΕΘ.

Το Φόρουμ θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος) από τις 18:30-21:00.

H Ουζμπεκική Επιχειρηματική Αποστολή, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Ουζμπεκιστάν, κ. Islam Djasimov, αποτελείται από 16 επιχειρήσεις-φορείς (αναλυτικός κατάλογος τους υπάρχει εδώ).

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση της οικονομίας και των επενδυτικών ευκαιριών που παρουσιάζει το Ουζμπεκιστάν, θα ακολουθήσει η υπογραφή συμφωνητικού συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις Ουζμπέκων επιχειρηματιών με Βορειοελλαδίτες συναδέλφους τους (αναλυτικές πληροφορίες για το σχετικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ).

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση (η συμμετοχή είναι δωρεάν), μπορούν να συμπληρώσουν την σχετική on line δήλωση συμμετοχής, έως το μεσημέρι της 7.9.2018.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ