Εργασίες συντήρησης από την ΠΚΜ στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Εργασίες συντήρησης από την ΠΚΜ στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.

Πιο αναλυτικά, εκτός από τις εργασίες αντικατάστασης στηθαίων, που έχουν ήδη ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθούν και εργασίες κοπής χόρτων, καθαρισμού οδοστρώματος και διαγράμμισης επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και συγκεκριμένα στο τμήμα από τη χιλιομετρική θέση 11+000 έως τη χιλιομετρική θέση 61+000 και στις δύο κατευθύνσεις.

Για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών προβλέπεται αποκλεισμός μίας ή δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά για τις εργασίες στα ερείσματα) είτε αριστερή και μεσαία ή δεξιά και μεσαία, ανάλογα με τη θέση της επέμβασης.

Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα από τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών τις 7.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Θέρμης και Νέων Μουδανιών, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ