Ερντογάν: Η Τουρκία θα είναι παρούσα από την Κύπρο μέχρι το Αιγαίο - Karfitsa.gr
Διεθνή Ροή

Ερντογάν: Η Τουρκία θα είναι παρούσα από την Κύπρο μέχρι το Αιγαίο

φωτο ΑΠΕ ΜΠΕ

Συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας και της Κύπρου ο τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την ώρα που η Τουρκία κλυδωνίζεται από τη σταδιακή κατάρρευση της οικονομίας της.

«Το τουρκικό έθνος υπερασπίζεται την ανεξαρτησία του όπως έκανε πριν από 96 χρόνια με την έμπνευση από χιλιάδες χρόνια ιστορικών αξιών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν σε ομιλία του για την 96η επέτειο του λεγόμενου «Πολέμου για την Ανεξαρτησία».

«Οι εντεινόμενες απειλές, παραβιάσεις και επιθέσεις κατά της ανεξαρτησίας της χώρας μας δεν θα μας στερήσουν τα ιδανικά και τους στόχους μας…» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια ο κ. Ερντογάν τόνισε πως «η Τουρκία θα είναι πάντα παρούσα σε περιοχές που έχουν προβλήματα από την Κύπρο μέχρι το Αιγαίο, σε περιοχές που ενδιαφέρουν τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας»,

Τόνισε ακόμη πως «ακολουθούμε μια ενεργητική πολιτική και ενδυναμώνουμε την παρουσία μας στην περιοχή» . Εμείς την παρουσία μας σε περιοχές, συμπλήρωσε, «δεν την εννοούμε μόνο ως στρατιωτική παρουσία, πραγματοποιούμε και άλλες δράσεις που ανυψώνουν το όνομα της χώρα μας».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ