Εσύ ήξερες ότι η καλύτερη σχολή Μαγειρικής - Αρτοζαχαροπλαστικής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη; - Karfitsa.gr
Karfitsomata Επιχειρήσεις

Εσύ ήξερες ότι η καλύτερη σχολή Μαγειρικής – Αρτοζαχαροπλαστικής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη;

Η μοναδική Σχολή που εξειδικεύεται αποκλειστικά στους τομείς της Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας έχει την έδρα της στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης μας και δεν είναι άλλη από τη La Chef Levi.

Μάλιστα, τη χρονιά που μας έρχεται κλείνει τα 30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας ως η μόνη Σχολή με δύο ειδικότητες και αποκλειστική εξειδίκευση!

Η ιστορία της La Chef Levi ξεκινά το 1989, όταν η πρωτοπόρος Chef Βιργινία Αναστασιάδου μαζί με μια ομάδα εξεχόντων Chef και επώνυμων επαγγελματιών, ξεκίνησαν με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη για το αντικείμενο την πρώτη ιδιωτική Σχολή Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας στην Ελλάδα. Προβλέποντας τις ανάγκες του κλάδου, δημιούργησαν μια Σχολή επαγγελματικής τελειοποίησης, ακολουθώντας το γαλλικό πρότυπο και έχοντας ως σκοπό να δημιουργήσουν άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες με ισχυρή παρουσία στην αγορά εργασίας.

Αυτό που δεν είχαμε ξανακούσει ποτέ είναι ότι η La Chef Levi έχει καταφέρει κάτι που εκπαιδευτικά και επιχειρηματικά δεν έχει ξαναγίνει!

Ποιο είναι αυτό;

Η La Chef Levi έγινε η πρώτη Ελληνική σχολή που λειτουργεί και στο εξωτερικό! Είναι πολύ σημαντικό να σπουδάζεις σε μια Σχολή που έχει ανοίξει τους ορίζοντές της σε παγκόσμιο επίπεδο και είναι αναγνωρισμένη παντού!

Η ιστορία και η λαμπρή πορεία της La Chef Levi σε κατακλύζει από τα πρώτα κιόλας λεπτά της επίσκεψής σου στον χώρο. Φωτογραφικά στιγμιότυπα από Ρεκόρ Γκίνες, βρώσιμα υλικά που μεταμορφώθηκαν σε ρούχα για επιδείξεις, ευχαριστήριες επιστολές από εθελοντικές δράσεις και βραβεία είναι λίγα μόνο από τα αντικείμενα που κοσμούν την υποδοχή της Σχολής. Το μάτι σου πέφτει πάνω στα αμέτρητα διπλώματα και μετάλλια από Πανελλήνιους και Πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς και δύσκολα μπορείς να ξεκολλήσεις από τη μεγάλη οθόνη με φωτογραφικό υλικό από διαγωνισμούς, διακρίσεις, πιάτα των μαθητών αλλά και αστείες στιγμές τους.

Προχωρώντας στο εσωτερικό, μαγεύεσαι από τη δομή και τον άρτιο εξοπλισμό των εγκαταστάσεων καθώς είναι αυτό ακριβώς που θα συναντήσει και στον εργασιακό του χώρο ένας Chef. Φαντάζεσαι να μαγειρεύεις και να δημιουργείς ιδιαίτερες συνταγές και να μαθαίνεις τα μυστικά του επαγγέλματος!

Όπως τονίζουν οι ιδιοκτήτες της Σχολής, σκοπός τους όλα αυτά τα χρόνια είναι η παροχή ολοκληρωμένων γνώσεων, πλήρως εναρμονισμένων με το αντικείμενο σπουδών, δίνοντας στους μαθητές μια σφαιρική προσέγγιση στον τομέα που έχουν επιλέξει να ειδικευτούν. Και η προσπάθεια για την επίτευξη αυτού του σκοπού αποδεικνύεται από το ότι η La Chef Levi όχι μόνο έχει ανακηρυχθεί ως η καλύτερη Σχολή στην Ελλάδα αλλά έχει δικαίως πάρει τον τίτλο της 6ης καλύτερης Σχολής σε όλη την Ευρώπη!

Είναι πολύ σημαντικό να σπουδάζεις σε μια Σχολή που έχει ανοίξει τους ορίζοντές της σε παγκόσμιο επίπεδο και είναι ανγνωρισμένη παντού!

Στo πλαίσιo του εκπαιδευτικού προγράμματος περιλαμβάνονται και σεμινάρια, workshops, εκθέσεις και διαγωνισμοί που αφορούν το αντικείμενο αλλά και διοργάνωση ταξιδιών στο εξωτερικό· όπως ήταν η εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποιήθηκε την περασμένη χρονιά στο Παρίσι, τη «Μέκκα» της υψηλής γαστρονομίας.

Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να είσαι στην κορυφή τόσα χρόνια σε έναν κλάδο που συνεχώς εξελίσσεται. Με πληρέστατο εξοπλισμό, άριστη υλικοτεχνική υποδομή, επώνυμους εκπαιδευτές και συνεργασίες με εκπαιδευτικούς οργανισμούς του εξωτερικού, η Σχολή είναι πάντοτε μπροστά στις εξελίξεις. Το μυστικό δεν είναι άλλο από την αποκλειστική εξειδίκευση σε δύο μόνο ειδικότητες και η πολυετής εμπειρία, την οποία μόνο η La Chef Levi μπορεί να προσφέρει. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι αυτή η Σχολή έχει να δώσει τα καλύτερα εφόδια στους επίδοξους Chef.

Το πρόγραμμα σπουδών της Σχολής ξεκινάει τον Οκτώβριο και ολοκληρώνεται τον Μάιο. Με την ολοκλήρωση του πρώτου έτους, οι σπουδαστές αποκτούν την πρώτη επαγγελματική τους εμπειρία καθώς η Σχολή τους προωθεί για πρακτική άσκηση σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Χάρη στη λειτουργία της La Chef Levi και στο εξωτερικό, η Σχολή βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις, σε νέες τάσεις και τεχνικές τις οποίες εφαρμόζει στα μαθήματα, εμπλουτίζοντας έτσι τις γνώσεις των σπουδαστών της.

Εξάλλου το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του!

Εκατοντάδες απόφοιτοι των Σχολών La Chef Levi, μάγειρες, ζαχαροπλάστες και αρτοποιούς, κατέχουν σήμερα ζηλευτές θέσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, της Ευρώπης και όχι μόνο, ενώ πολλοί διευθύνουν δικές τους επώνυμες επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία κ.α. Οι παλαιότεροι μαθητές, ήδη καταξιωμένοι επαγγελματίες, αγκαλιάζουν τους καινούργιους, προτιμώντας τους για τις επιχειρήσεις τους και εξασφαλίζοντας σίγουρη δουλειά στους αποφοίτους! Αν λοιπόν, το όνειρό σου είναι να πετύχεις στον κλάδο της γαστρονομίας, κλείσε ένα ραντεβού με το μέλλον σου τώρα!

Διάβασε περισσότερα για τη Σχολή στο www.lachef.gr και ακολούθησέ τη στo Facebook & στο Instagram για να δεις λαχταριστές δημιουργίες και ιστορίες επιτυχίας των αποφοίτων της La Chef Levi! Επικοινώνησε με τη Σχολή στο 2310 240 675 και κλείσε ένα ραντεβού με την επιτυχία!

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ