Εταιρεία δίνει 100.000 δολάρια για να ζήσετε χωρίς smartphone ένα χρόνο - Karfitsa.gr
Χαλαρά

Εταιρεία δίνει 100.000 δολάρια για να ζήσετε χωρίς smartphone ένα χρόνο

Για τους περισσότερους, το smartphone έχει μετατραπεί σε «προέκταση» του χεριού τους: οι χρήστες τα χρησιμοποιούν, κατά μέσο όρο, δύο ώρες την ημέρα. Τι θα κάνατε όμως αν σας πρόσφεραν 100.000 δολάρια για να αφήσετε το smartphone σας στην άκρη για ένα χρόνο;

Η εταιρεία Vitamin Water στις ΗΠΑ αποφάσισε να δώσει κίνητρα… αποσύνδεσης από το smartphone για ένα χρόνο: θα ανταμείψει με 100.000 δολάρια όποιον το καταφέρει!

Ακούγεται εύκολο; Όποιος αποφασίσει να διαγωνιστεί, για ένα χρόνο θα πρέπει να ξεχάσει όλες τις ευκολίες που του παρέχει το κινητό του τηλέφωνο, όπως το να μιλάει όλο το βράδυ σε κάποια εφαρμογή. Δεν θα μπορεί να ανεβάσει καμία φωτογραφία στο Instagram και δεν θα μπορεί να περνά το χρόνο του στο Twitter. Πραγματικός εφιάλτης για τους περισσότερους…

Το μήνυμα της Vitamin Water είναι ξεκάθαρο: «Ξέρεις ότι 1 στους 2 ανθρώπους λένε ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το smartphone τους; Σπάσε τον κύκλο με λύσεις για ζωή χωρίς σκρολάρισμα». Όσον αφορά τους κανονισμούς του διαγωνισμού, η εταιρεία αναφέρει: «Πώς μπορώ να μπω; Είναι απλό! Μοιράσου στο twitter ή στο instagram τι θα κάνεις αντί να σκρολάρεις. Μείνε ένα χρόνο χωρίς σκρολάρισμα, απόδειξέ το και μπορεί να κερδίσεις 100.000 δολάρια. Ζήσε τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν και ακόμα περισσότερα (Κοιτάξτε τους κανονισμούς μας. Περιλαμβάνεται τεστ ανίχνευσης ψεύδους)».

Όσοι πάρετε απόφαση να το δοκιμάσετε, η καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής είναι η 7η Ιανουαρίου. Αν δεν μπορείτε να αντέξετε χωρίς το κινητό σας για ένα χρόνο, αλλά τα καταφέρετε για 6 μήνες, μην ανησυχείτε, δεν θα πάει χαμένη η προσπάθεια σας, καθώς η εταιρεία θα σας ανταμείψει με 10.000 δολάρια. Η επιλογή του ενός τυχερού που θα κληθεί να περάσει τη δοκιμασία, θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου.

πηγή economistas.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ