Ζέρβας για Νέα Παραλία: Τέτοιο όγκο απορριμμάτων δεν αφήνουν πίσω τους όσοι γυμνάζονται - Karfitsa.gr
Slider Θεσσαλονίκη

Ζέρβας για Νέα Παραλία: Τέτοιο όγκο απορριμμάτων δεν αφήνουν πίσω τους όσοι γυμνάζονται

Στο κλείσιμο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, ένα μέτρο που βρίσκεται σε ισχύ από την περασμένη Τρίτη, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της ΕΡΤ1, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η απόφαση για την Νέα Παραλία ελήφθη την προηγούμενη Κυριακή που είχε αρχίσει να ισχύει ο περιορισμός της κυκλοφορίας από την κυβέρνηση.

Οι υπηρεσίες καθαριότητας το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής συγκέντρωσαν 160 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών. Την Κυριακή 22 Μαρτίου, ημέρα χωρίς απαγορεύσεις στην κυκλοφορία των πολιτών, η υπηρεσία καθαριότητας είχε συγκεντρώσει συνολικά 220 σακούλες σκουπιδιών. Τέτοιο όγκο απορριμμάτων δεν αφήνουν πίσω τους όσοι γυμνάζονται, όσοι περπατάνε διότι έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας ή όσοι βγάζουν το κατοικίδιό τους. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν καταλήξαμε με τον Περιφερειάρχη αυθαίρετα σε ένα συμπέρασμα γιατί θέλαμε να επιβάλουμε έναν περιορισμό στην Νέα Παραλία.

Η Νέα Παραλία είναι ανοιχτή από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο παραμένει κλειστή όλο το 24ωρο.

Η Θεσσαλονίκη αλλά και η χώρα μας πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Αυτήν την εξαιρετική απόδοση που έχουμε σαν πόλη και σαν χώρα πρέπει να την διαφυλάξουμε».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ