Ζήτα παραίτηση Κεραμέως - Ζαχαράκη ο Καϊτεζίδης! Καταγγέλλει πλήρη αδιαφορία - Karfitsa.gr
Slider Θεσσαλονίκη

Ζήτα παραίτηση Κεραμέως – Ζαχαράκη ο Καϊτεζίδης! Καταγγέλλει πλήρη αδιαφορία

œÒ͢ÏÔÛfl· Ù˘Ì ÏÂÎ˛Ì ÙÁÚ Ì›·Ú Íı‚›ÒÌÁÛÁÚ ÙÁÌ ‘ÒflÙÁ 9 …ÔıÎflÔı 2019, ÛÙÔ –ÒÔ‰ÒÈ͸ Û„·ÒÔ. (EUROKINISSI/√…Ÿ—√œ”  œÕ‘¡—…Õ«”)

Στο απροχώρητο έχει φτάσει για τον Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη και πρόεδρο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Ιγνάτιο Καϊτεζίδη η αδιαφορία της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με αποτέλεσμα να ζητά την παραίτηση του διδύμου Κεραμέως -Ζαχαράκη, όπως δήλωσε σε σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «η αδιαφορία δεν έχει τελειωμό” και ότι «η κυρία …..κυρία Κεραμέως είναι παντελώς αδιάφορη».

Μάλιστα, τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι έχει αποστείλει επιστολές προσωπικά τόσο στην κα Κεραμέως, όσο και στην κυρία Ζαχαράκη, «και οι δυο δεν γύρισαν το τηλέφωνο. Αυτό είναι τραγικό!», πρόσθεσε.

Και αναρωτήθηκε: «Θα ταλαιπωρούμαστε τα παιδιά, οι γονείς, εμείς για την αδιαφορία των δύο υπουργών;

Αν το κράτος είναι κουφό, αν το κράτος είναι σε ύφεση, αν κοιμάται δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα”, πρόσθεσε.

Και καταλήγωντας  ζήτησε από την υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας:

«Να κάτσουν να δουλέψουν επιτέλους» ή «καλό θα είναι να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους για να καθίσουν να δουλέψουν άλλοι άνθρωποι. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τις δύο κυρίες», κατέληξε.

Διαμαρτυρίες για τα προνήπια

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καϊτετζίδης, όπως και πολλοί δήμαρχοι, διαμαρτύρονται για την έλλειψη αιθουσών για τα προνήπια. Με αποτέλεσμα στο δήμο του τα παιδιά να μεταφέρονται από την Πυλαία στο Πανόραμα.

Πρόβλημα, όμως, υπάρχει και με την μεταφορά τους. Καθώς η περιφέρεια που είναι αρμόδια, περιμένει από το ΥΠΕΠΘ την σχετική τροπολογία.

ΣΥΡΙΖΑ: Αν δεν μπορούν, να τις στείλει ο Μητσοτάκης σπίτι τους

«Καλούμε την κα Κεραμέως και την κα Ζαχαράκη να ακούσουν επιτέλους τις φωνές διαμαρτυρίας των ανθρώπων που διαχειρίζονται τα προβλήματα που οι ίδιες δημιουργούν, όπως και τις φωνές των γονιών και των παιδιών. Διαφορετικά ο πρωθυπουργός να πάψει να παίζει τον θεατή και, όπως είπε το κεντρικό στέλεχος του κόμματός τους, να τις απαλλάξει από τα καθήκοντά τους», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ