Ηρακλής: Ο Θέος δηλώνει ή εμείς η ο Τομ-Μόνη λύση αυτή που προτείνω απαντά ο Παπαδόπουλος - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

Ηρακλής: Ο Θέος δηλώνει ή εμείς η ο Τομ-Μόνη λύση αυτή που προτείνω απαντά ο Παπαδόπουλος

Αποφασισμένοι να «τελειώσουν» τον Τομ Παπαδόπουλο από τα πράγματα του Ηρακλή μοιάζουν οι φορείς του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ Ηρακλή Φώτης Θέος, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sfina.gr, τόνισε πως οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να αποσύρουν το όνομα και το σήμα της ομάδας από την ΠΑΕ του ομογενή επιχειρηματία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος: Ή εμείς ή ο Τομ είναι πλέον στον Ηρακλή και επειδή εμείς δεν έχουμε σαν ΓΣ Ηρακλής να δώσουμε 2 εκατομμύρια ευρώ στον όποιον τα ζητάει, τη Δευτέρα αποσύρουμε από παντού και κυρίως από την ΕΠΟ, το σήμα, το όνομα και το χρώμα του Ηρακλή. Αφού θα κλείσει το Ιδρυτικό σωματείο, υποχρεωτικά, εμείς παίρνουμε πίσω αυτοδίκαια τα σήματα του Ηρακλή και τα αποσύρουμε…»

Για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος:

«Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη, το ξέρουμε, αλλά μπορεί να ξεκινήσουμε από τη Γ κατηγορία, από το τοπικό, αλλά ζήσαμε 111 χρόνια, δεν θα πεθάνει ο Ηρακλής, κάτι θα βρει… Θα ζήσει!»

Για τις δηλώσεις του Τομ Παπαδόπουλου και το ΑΦΜ ομάδας της Super League:

«Δεν μιλάμε για Παπαδόπουλο πλέον, έχει τελειώσει για εμάς αυτό το ΑΦΜ, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει ο άνθρωπος, να πληρώσει αυτούς που χρωστάει και να μας αφήσει ήσυχους εμάς. Όσο υπάρχει αυτός ο Ηρακλής, καμία λύση δεν μπορεί να προχωρήσει, γιατί θα βγαίνει παντού ο Παπαδόπουλος και θα λέει ότι αυτός είναι ο Ηρακλής. Δεν υπάρχει αυτό.

Θα διαλυθεί το Ιδρυτικό και θα αποσύρουμε τα σήματα, το χρώμα μας, το όνομα. Όλη αυτή η ιστορία θα κάνει μάγκα τον Μπέο, που παίρνει χορηγία 50.000 ευρώ για τη φανέλα του Βόλου και μπράβο του. Ο Τομ έγινε ένας πολύ ωραίος χορηγός του ΝΠΣ Βόλος».

Για την γενική συνέλευση της Δευτέρας:

«H γενική συνέλευση της Δευτέρας δεν θα γίνει, γιατί δεν υπάρχει λόγος να γίνει»

Η απάντηση Παπαδόπουλου

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Τομ Παπαδόπουλος, με την οποία παίρνει θέση για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, λέγοντας πως μοναδική λύση είναι αυτή που προτείνει ο ίδιος.

Παράλληλα ρίχνει τα «βέλη» κατά του πρόεδρου του Γ.Σ Ηρακλή Φώτη Θέο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας, κατέστησα σαφές προς άπαντες ότι την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν ο ρόλος ο δικός μου θα περιοριζότανε σ’ αυτόν του χορηγού.

Σε συνομιλίες με διάφορους παράγοντες του συλλόγου αλλά και σε επίσημες δημόσιες τοποθετήσεις προσπάθησα και έκανα ξεκάθαρο ότι για την επόμενη χρονιά ουδέποτε είχα βλέψεις να παραμείνω στην ομάδα με το ρόλο του προέδρου ή του μεγαλομετόχου.

Εδώ και δύο μήνες εγώ αλλά και αρκετοί υγιείς παράγοντες του συλλόγου καταλήξαμε στο να επικεντρώσουμε όλες τις προσπάθειές μας στην εξαγορά του ΑΦΜ ομάδα της SL 1.

Παρόλαυτα τον τελευταίο καιρό υπάρχει μία μεταστροφή από μερίδα ανθρώπων του Ιδρυτικού  σωματείου αλλά και του Γυμναστικού συλλόγου πού με απίθανα σενάρια έχουν αγοράσει ΑΦΜ από έξι διαφορετικές ομάδες των πρωταθλημάτων της χώρας μας.

Το μόνο ζωντανό σενάριο αυτή τη στιγμή  που υπάρχει πάνω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι αυτό που επεξεργάζομαι εγώ εδώ και καιρό.

Για μια ακόμα φορά επαναλαμβάνω και δημοσιοποιώ τη σκέψη μου και την πρόθεσή μου ότι ανά πάσα στιγμή βρεθεί επενδυτής η επενδυτές που θα θελήσουν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή τότε θα είναι και αυτόματα Ιδιοκτήτες και μεγαλομέτοχοι της νέας εταιρείας.

Διαβεβαιώνω και δηλώνω υπεύθυνα ότι από τη δική μου πλευρά θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει μία ομαλή διάδοχος κατάσταση.

Επίσης θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κύριο Θέο και ορισμένους συνεργάτες του ότι είναι προεδρεύων της διοικούσης επιτροπής που έχει οριστεί από το πρωτοδικείο και όχι ο Πρόεδρος  του Γυμναστικού συλλόγου που εκλέχτηκε από την βάση του λαού του Ηρακλή.

Οπότε δεν μπορεί να εκτοξεύει απειλές αυτός ο ίδιος και οι συνεργάτες του ότι θα αποσύρουν το όνομα, το χρώμα και το σήμα του Ηρακλή από οπουδήποτε.

Αυτά όλα είναι περιουσία της ομάδος μας και των φίλων της.

Προφανώς η μερίδα αυτή των ανθρώπων του Ηρακλή βρίσκεται σε πανικό γιατί το μπαλάκι οδηγήθηκε στην δικιά τους πλευρά του γηπέδου και δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν και η υπόσχεση από την περασμένη Τρίτη για καταβολή 150.000 € είναι στο δικό τους χέρι και πρέπει να την πραγματοποιήσουν ώστε η ομάδα μας του χρόνου να παίζει στα σαλόνια της Super League1 και να μην προσπαθούν με υπεκφυγές και αναλήθειες να το αποφύγουν.

Η προθεσμία για την οριστικοποίηση της συμφωνίας και την υπογραφή του προσυμφώνου λήγει στις 23 Αυγούστου».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ