Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη λαθροδιακινητών και παράτυπων μεταναστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη λαθροδιακινητών και παράτυπων μεταναστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση σχετικά με τη σύλληψη δύο λαθροδιακινητών και τεσσάρων παράτυπων μεταναστών στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

«Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εφαρμογής επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αστυνόμευση του Νομού, πραγματοποιεί συνεχείς και συστηματικούς ελέγχους, αλλά και αστυνομικές δράσεις με τη μορφή εξορμήσεων σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση τυχόν εκκρεμών υποθέσεων.

Στο πεδίο αντιμετώπισης της παράνομης μεταφοράς ατόμων στο εσωτερικό της χώρας και της εξάρθρωσης κυκλωμάτων που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό, βραδινές ώρες χθες (09-07-2019), αστυνομικοί ομάδας “Ζ”, στην περιοχή κέντρου πόλης, εντόπισαν και συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς 29 και 30 ετών, καθώς ενέχονται σε περίπτωση παράνομης μεταφοράς τεσσάρων (4) ατόμων που στερούνταν απαραίτητων νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ