Η απάντηση του Ν. Ταχιάου στην Αττικό Μετρό Α.Ε. - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Η απάντηση του Ν. Ταχιάου στην Αττικό Μετρό Α.Ε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος απάντησε στην ανακοίνωση της Αττικό Μετρό Α.Ε., μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, γράφοντας τα εξής:

«Στα εγκαίνια του ημιτελούς, όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που ανήρτησα προηγουμένως Σταθμού Συντριβανίου δεν απουσίαζαν μόνο οι συρμοί και οι χρήστες του μετρό, γεγονός που παραδέχτηκε ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας, αλλά και ο εξοπλισμός του. Η εικόνα ήταν fake. Θα μπορούσε κάλλιστα να μετονομαστεί σε Σταθμό Σινετσιτά. Ξεχείλιζε όμως το θράσος.

Το θράσος που δεν λείπει ούτε σήμερα από την ανακοίνωση της Αττικό Μετρό, πίσω από την οποία κρύβεται ο πρόθυμος σκηνοθέτης αυτής της προσβλητικής προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης fake πραγματικότητας, πρόεδρος της κύριος Μυλόπουλος.

Του συνιστώ λοιπόν να αφήσει τα λογοπαίγνια, τις παροιμίες και τις υπεκφυγές. Αν είχε ίχνος ευθύνης θα έπρεπε να απολογείται γιατί δεν είναι εφικτό να φωτογραφίσω, όπως με προκαλεί, τον πρώτο συρμό μέχρι μεθαύριο, οπότε και τελειώνει ο Μάρτιος που αποτελούσε την τελική ημερομηνία έλευσης του στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του τον Φλεβάρη.

Και άραγε, είναι σε θέση να μας πει αν ο συρμός έχει ήδη πάρει τις πιστοποιήσεις του στο εργοστάσιο της Ιταλίας κι εάν στο σημείο καταβιβασμού του στο αμαξοστάσιο έχει γίνει επίστρωση των γραμμών;».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ