Η απάντηση του υφ. Εξωτερικών Αντώνη Διαμαντάρη για το μεταπτυχιακό στο Columbia - Karfitsa.gr
Πολιτική

Η απάντηση του υφ. Εξωτερικών Αντώνη Διαμαντάρη για το μεταπτυχιακό στο Columbia

Επιβεβαιώνει ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, ότι δεν διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το πανεπιστήμιο Columbia των ΗΠΑ.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από δημοσίευμα εφημερίδας της ομογένειας, με γραπτή του ανακοίνωση ο κ. Διαματάρης αναφέρει ότι παρακολούθησε μαθήματα στο εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα, ωστόσο για οικονομικούς λόγους δεν κατάφερε να αποκτήσει τον σχετικό τίτλο σπουδών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη απογοήτευση διαπίστωσα σήμερα πως όσα αναφέρονται στο βιογραφικό μου σημείωμα, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, αποτέλεσαν αφορμή για αρνητικό σχολιασμό.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών.

Λυπάμαι αν η ως άνω διατύπωση προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία ως προς το ότι είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών, ιδίως μάλιστα όταν είναι γνωστή η επί δεκαετίες προσφορά μου στα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού.»

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ