Η αποκάλυψη από την Ρένια Λουιζίδου για το νέο “Καφέ της Χαράς” - Karfitsa.gr
Life Style

Η αποκάλυψη από την Ρένια Λουιζίδου για το νέο “Καφέ της Χαράς”

Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε στο “The 2night Show” του  Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην επιστροφή του “Καφέ της Χαράς”.

“Δεν είμαι γενικά υπέρ των remake” παραδέχθηκε, αρχικά, η Ρένια Λουιζίδου προσθέτοντας πως “εκτός και αν υπάρχει όμως μια ιδέα, όπως στην περίπτωση του Καφέ. Η ιδέα που είχε να κάνει με τα δυο παιδιά μας, την Βάλια και τον Μανωλάκη που και οι δυο ασχολούνται με την υποκριτική το 2020. Θα μπορούσαν, λοιπόν, αυτά τα δυο παιδιά, που είχαν από τότε ένα φλερτ παιδικό, να δώσουν ένα δεύτερο κύκλο στο σίριαλ που να έχει πια άξονα αυτούς τους δύο και εμάς γύρω τους. Αυτό εμένα μου φαίνεται μια ιδέα”.

“Μετά από τρία χρόνια, που είχε κρατήσει την πρώτη φορά, δημιουργήθηκαν σχέσεις και δεσμοί. Βρισκόμασταν κάθε τόσο χωρίς να υπάρχει κάποια έκπληξη ή κάποιος που να μην είχα δει καθόλου μέχρι τα νέα γυρίσματα. Ακόμα και τα παιδιά τα είχα δει” σημείωσε, επίσης, η αγαπημένη ηθοποιός.

Όσον αφορά τη δική της συμμετοχή στο νέο κύκλο, η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε πως “δεν παίζω σε όλα τα επεισόδια. Θα παίξω στην αρχή, θα γίνει ένα διάλειμμα και θα ξαναπαίξω μετά. Θα αφήσω δηλαδή τη Βάλια στο χωριό και θα φύγω, αποφασισμένη πως δεν μπορώ εκεί με τίποτα, αλλά αυτό που συμβαίνει με την Χαρά και τον Πώποτα είναι έλξη ετερωνύμων που… είναι, όμως, πολύ ετερώνυμα”!

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ