Η γκρίνια των… παραγκωνισμένων θα «φρενάρει» το Μαξίμου; - Karfitsa.gr
Παραπολιτικά

Η γκρίνια των… παραγκωνισμένων θα «φρενάρει» το Μαξίμου;

Αυτό που φαίνεται να προβλημάτισε περισσότερο τους κυβερνητικούς είναι πως ακόμα και από τη λεγόμενη «προεδρική» τάση δεν είδαν με καλό μάτι τις μεταγραφές των Μωραΐτη και Τόλκα στον ΣΥΡΙΖΑ στο παρά πέντε των εκλογών.

«Ακόμα και οι πιο φανατικοί της διεύρυνσης έχουν προβληματιστεί» ήταν το σχόλιο στελέχους της «Κίνησης Μελών» στο newpost.gr, που το τελευταίο διάστημα έχει κινητοποιηθεί έντονα, με συναντήσεις και συγγραφή κειμένων για τον τρόπο που το κόμμα μπορεί να επαναλάβει τη νίκη του 2015.

«Παγωμένο» εξακολουθεί να είναι το κλίμα και σε μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας που υπενθυμίζουν συνεχώς την επίθεση που εξαπέλυαν οι δύο νέοι υπουργοί στον ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσφατο παρελθόν.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, τη στιγμή που οι βουλευτές έχουν κληθεί τα 4 τελευταία χρόνια να στηρίξουν με αποφάσεις τους κρίσιμα και δύσκολα μνημονιακά νομοσχέδια, αναλαμβάνοντας μεγάλο πολιτικό κόστος, είναι φυσιολογικό αρκετοί να αισθάνονται παραγκωνισμένοι από το Μαξίμου.

Θα προχωρήσει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ με την τοποθέτηση προσώπων που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ μέσα στα ψηφοδέλτιά του ή θα προτιμήσει να φτιάξει συμμαχίες, όπως έγινε και με τους Οικολόγους το 2015;

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ