Η επόμενη μέρα του τουρισμού στο επίκεντρο της συνάντησης Ζέρβα - Θεοχάρη - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Η επόμενη μέρα του τουρισμού στο επίκεντρο της συνάντησης Ζέρβα – Θεοχάρη

Η επόμενη μέρα του τουρισμού αλλά και εμβληματικά έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα το απόγευμα, στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.

Τον κ. Ζέρβα συνόδευσαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Μαρία Καραγιάννη και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Εφραίμ Κυριζίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Υπουργό Τουρισμού συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα που αφορούν την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού, την έγκαιρη γνωστοποίηση όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας που θα ισχύσουν και τη λήψη μέτρων για τη διευκόλυνση του οδικού τουρισμού με παρεμβάσεις στις πύλες εισόδους όπως επίσης και σειρά θεμάτων που απασχολούν τον ξενοδοχειακό και τον κλάδο της εστίασης.

Παράλληλα, υπήρξε συνεργασία για δύο εμβληματικές παρεμβάσεις, αυτές της ανάπλασης του μνημειακού άξονα της Αριστοτέλους και της επέκτασης της παλιάς παραλίας προς τη θάλασσα με την κατασκευή ξύλινου ντεκ, καθώς οι σχετικές μελέτες αναμένεται να χρηματοδοτηθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, έπειτα από σχετική προέγκριση που έχει δοθεί από το Υπουργείο Τουρισμού.

Στη συνάντησή του με τον Υπουργό Τουρισμού, εξάλλου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης διατύπωσε τον προβληματισμό του για το σχέδιο νόμου σχετικά με τη σύσταση της ανώνυμης εταιρείας ειδικού σκοπού “Ιαματικές Πηγές Ελλάδας”, εκφράζοντας την ίδια ώρα τη βούληση της Δημοτικής Αρχής για αξιοποίηση των λουτρών Θέρμης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ