Η Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε το Chez Vous και το Habitat - Karfitsa.gr
Life Style Κοσμικά

Η Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε το Chez Vous και το Habitat

Η διευθύντρια του One Salonica Outlet Mall, Βιργινία Παναγιωτοπούλου, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου-Πολυχρονιάδου, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, οι μέτοχοι της Pima Group κα Joumana Bechara και κος Jamal Joratly, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα

Με μεγάλη επιτυχία και σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα τα εγκαίνια του καταστήματος Chez Vous – Habitat  που βρίσκεται στο -1 επίπεδο του OneSalonica Outlet Mall. 

Σε εορταστική διάθεση έγινε η γνωριμία των Θεσσαλονικέων με το νέο κατάστημα Chez Vous, που διαθέτει υπέροχα αντικείμενα διακόσμησης και οικιακού εξοπλισμού, λευκά είδη και φυσικά τα μοναδικά έπιπλα και άλλα επώνυμα είδη που φέρουν τη σφραγίδα της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων οικιακού εξοπλισμού Habitat.

Οι μέτοχοι της Pima Group κα Joumana Bechara και κος Jamal Joratly, η διευθύντρια του One Salonica Outlet Mall, Βιργινία Παναγιωτοπούλου

Το κατάστημα εγκαινίασε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ,ενώ παραβρέθηκαν ακόμη, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, η αντιδήμαρχος οικονομικών, Άννα Αγγελίδου – Πολυχρονιάδου και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα.

Eξαιρετικές προτάσεις σε είδη σπιτιού και πολλές επιλογές για ξεχωριστά δώρα σε προσιτές τιμές περίμεναν όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Pima Group (ιδιοκτήτρια εταιρία του καταστήματος Chez Vous – Habitat και του εμπορικού κέντρου One Salonica).

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, η διευθύντρια του One Salonica Outlet Mall, Βιργινία Παναγιωτοπούλου
Χαρούλα Στεφανίδου, η διευθύντρια του One Salonica Outlet Mall Βιργινία Παναγιωτοπούλου, Νατάσα Ντόρτογλου

Κατά τη διάρκεια του λαμπερού Opening Party, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ,  οι λάτρεις των επίπλων Habitat και των ειδών οικιακού εξοπλισμού, ενθουσιάστηκαν από τις προτάσεις και τις κομψές επιλογές του Chez Vous,  βρήκαν πρωτότυπες ιδέες για να διακοσμήσουν, να ανανεώσουν, να στολίσουν το χώρο τους ώστε να αποκτήσουν ένα χαρούμενο και γιορτινό σπίτι.  Ευχαριστήθηκαν με το Cocktail party,  τη ζωντανή μουσική (live saxophone) και έκαναν τις αγορές τους.

Γιάννης Ασλάνης, Χριστίνα Καραμίχου
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα, η διευθύντρια του One Salonica Outlet Mall, Βιργινία Παναγιωτοπούλου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου-Πολυχρονιάδου
Άκης και Ευδοκία Κυριακοπούλου

 

Μαριάννα Βαραδίνη, Μαίρη Έλεν Τζουβάρα, Χριστίνα Λυμπεροπούλου, Μαριάννα Τριανταφύλλου

 

Λήδα Παπαδοπούλου, Ελίνα Κωνσταντινίδου

Χρώμα, ποιότητα και οικονομία τώρα είναι μαζί σε ένα κατάστημα. Το Chez Vous – Habitat στο One Salonica (Επίπεδο -1) γεμίζει το σπίτι σας με χρώματα και φρέσκιες ιδέες!

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ