Η θεωρία του... χάους - Karfitsa.gr
Παραπολιτικά

Η θεωρία του… χάους

«Αυτοί που μας κυβερνούν, ξεκίνησαν με τη Θεωρία των Παιγνίων και καταλήγουν στη Θεωρία του Χάους», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, αναφερόμενος στην κυβέρνηση και τα…έργα της.

Και πρόσθεσε: «Το καλύτερο για τη χώρα θα ήταν να γίνουν εκλογές… χθες, διότι κάθε μέρα που περνά επιδεινώνεται η θέση της χώρας, επιβαρύνεται η ζωή των πολιτών και γίνεται πιο δύσκολη η αναστροφή της εικόνας». Υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση δείχνει πως ακολουθεί το σκεπτικό «όπου κάτσει η μπίλια»», πρόσθεσε πως «το καλό του τόπου υπαγορεύει να γίνουν οι βουλευτικές εκλογές το συντομότερο δυνατόν» και επανέλαβε πως για την εκλογική μάχη στο Δήμο Θεσσαλονίκης θα είναι στην πρώτη γραμμή.

Για μια ακόμα φορά χαρακτήρισε τη συμφωνία των Πρεσπών «εθνικά επιζήμια» και επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τους ισχυρισμούς της εναντίον των συλλαλητηρίων, τονίζοντας: «Δεν θα σύρουμε το γαϊτανάκι του διχασμού, αλλά θα αντιδράσουμε στην πόλωση και τις επιθέσεις, όπως στους χαρακτηρισμούς πως όσοι παίρνουν μέρος σε συλλαλητήρια είναι φασίστες. Ποτέ στο παρελθόν μια κυβέρνηση δεν έχει εκφράσει τόσο διχαστικό λόγο».

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ