Η καλύτερη επιλογή για την ΠΑΕ Ηρακλής - Karfitsa.gr
Αθλητικά

Η καλύτερη επιλογή για την ΠΑΕ Ηρακλής

Έχουν περάσει, περίπου δύο μήνες, από την ημέρα που τελείωσε το Πρωτάθλημα της Football League και ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα.

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΟΡΑ

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ η οποία τυπικά έχει δικαίωμα συμμετοχής στη νέαFootball League, Θανάσης Παπαδόπουλος, δεν συζητάει αυτό το ενδεχόμενο λόγω των πολλών βαρών που έχει ο ΑΦΜ, αλλά συγχρόνως δεν προτείνει και κάποια άλλη αξιόπιστη λύση.

Μέχρι προσφάτως έπαιζε το επικοινωνιακό χαρτί της εξαγοράς του Α.Φ.Μ του Ν.Π.Σ. Βόλου τάζοντας λαγούς με πετραχήλια και δημιουργώντας κλίμα αισιοδοξίας για μελλοντική συμμετοχή του Ηρακλή στη Super League 1. Ηταν αρκετή όμως μία δημόσια τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου ώστε να γκρεμισθεί ο μύθος τον οποίο συντηρούσε ο ομογενής επιχειρηματίας. Τι είπε ο κ. Μπέος; Οτι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον κ. Παπαδόπουλο για μελλοντική εξαγορά του Α.Φ.Μ.!

Ποια είναι η ουσία του πράγματος; Ο κ. Παπαδόπουλος οικονομικά δεν έχει μπάτζετ προκειμένου να το αξιοποιήσει για τον Ηρακλή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιχειρήσεις του στις Η.Π.Α περνούν κρίση οπότε δεν μπορεί να διαθέσει ούτε ένα σεντς για τους «κυανόλευκους». Εξ ου και η φαιδρή πρόταση του να εξοφληθούν οι ποδοσφαιριστές εισπράττοντας 100 ευρώ την εβδομάδα.

Με δεδομένο ότι ο Ηρακλής δεν μπορεί να περιμένει τίποτε από τον κ. Παπαδόπουλο ο οποίος συντόμως θα προχωρήσει και στη λύση της ΠΑΕ οι διοικητικές δυνάμεις των «κυανολεύκων» θα πρέπει να αναζητήσουν κεφάλαια για να προχωρήσουν στην εξαγορά ενός ΑΦΜ ομάδας της Football League. Πρόθυμοι να πουλήσουν ιδιοκτήτες υπάρχουν, αλλά τα… κουκιά δεν βγαίνουν. Οσες προσπάθειες κι αν έχουν γίνει μέχρι τώρα το μόνο ποσό που συγκεντρώνεται είναι αυτό για την εξαγορά ενός ΑΦΜ και μόνο. Το ζήτημα όμως σε μία τέτοια περίπτωση είναι το πώς θα τρέξει η ομάδα η οποία θα πρέπει να κάνει Πρωταθλητισμό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πρέπει να βρει ακόμη περίπου 800.000 ευρώ, υπόθεση εξαιρετικά δύσκολη.

Πριν όμως ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια, η οικογένεια του Ηρακλή θα πρέπει να πάρει μία απόφαση: Οτι ο Θανάσης Παπαδόπουλος αποτελεί παρελθόν. Διαφορετικά θα ματαιοπονούν πιστεύοντας ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ