Η μεταμόρφωση του Άρη μόνο τυχαία δεν είναι - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

Η μεταμόρφωση του Άρη μόνο τυχαία δεν είναι

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα συμπεριφερθεί αγωνιστικά στη συνέχεια του Πρωταθλήματος η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη. Μέχρι στιγμής κερδίζει τα εύσημα για την αντίδραση που έδειξε μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Τότε που ο Σάββας Παντελίδης βάδιζε στην κόψη του ξυραφιού.

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΟΡΑ

Τελικώς ο προπονητής όχι μόνο επιβίωσε, αλλά κατάφερε να δημιουργήσει μία ομάδα η οποία έκανε το 3 στα 3, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο νίκες εκτός και σε έδρες που πρέπει να φτύσει αίμα ο αντίπαλος για να πάρει το τρίποντο.

Ο προπονητής του Άρη δεν έκανε ταχύρρυθμα μαθήματα προπονητικής σε μία προσπάθεια να σώσει τη θέση του. Απλώς έχει περισσότερα «εργαλεία» στα χέρια του ώστε να κάνει αυτό που ξέρει. Μέχρι και τον αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Άρης ήταν ένα ανομοιογενές σύνολο το οποίο δεν είχε αυτοματισμούς, πλάνο ανάπτυξης και φημιζόταν για τον τραγικό τρανζίσιον τόσο όταν αμυνόταν όσο κι όταν επιτίθονταν. Μ’ αυτά τα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του λογικό ήταν να ταπεινώνεται μέσα στο γήπεδο. Από τη στιγμή που βελτίωσε την ποιότητα του ρόστερ όλα είναι διαφορετικά.

Ο Άρης χωρίς να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, πείθει ότι έχει αρχή, μέση, τέλος, ρεαλισμό στο παιχνίδι του και αποτελεσματικότητα. Γι’ αυτό πέτυχε τρεις συνεχόμενες νίκες, είναι μόνος πέμπτος στον βαθμολογικό πίνακα και επανέφερε την αισιοδοξία στον κόσμο του. Ο κ. Παντελίδη, άτομο χαμηλών τόνων από τη φύση δεν πανηγυρίζει για τα όσα πέτυχε ο Άρης στους τελευταίους αγώνες. Κρατάει την μπάλα χαμηλά και δηλώνει ότι «το σημαντικότερο είναι ότι στα αποδυτήρια επήλθε η ηρεμία». Κι αυτό δεν θα πρέπει να το ξεπερνάει κάποιος επιδερμικά καθώς αποτελεί τον ισχυρότερο πυλώνα πάνω στον οποίο μία ομάδα μπορεί να χτίσει επιτυχίες.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ