Η Νοτοπούλου ακύρωσε την παρουσία της σε εκδήλωση του ΕΕΘ λόγω... Γεωργιάδη - Karfitsa.gr
Slider Ειδήσεις Οικονομία

Η Νοτοπούλου ακύρωσε την παρουσία της σε εκδήλωση του ΕΕΘ λόγω… Γεωργιάδη

Την τελευταία στιγμή ακύρωσε η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου την παρουσία της σε εκδήλωση του πρώτου οικονομικού φόρουμ που πραγματοποίησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με θέμα “το μέλλον της πόλης στην μεταμνημονιακή εποχή” στην οποία είχε κληθεί να παραστεί ως ομιλητής  ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
Στη θέση της κλήθηκε να παραστεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας ο οποίος μάλιστα ειδοποιήθηκε τελευταία στιγμή γεγονός που συζητήθηκε από τον ίδιο στην εκδήλωση.
Απαντώντας με καυστικό τρόπο ο Μιχάλης Ζορπίδης για την ακύρωση από την κ Νοτοπούλου, είπε “της χάλασε τη μπουγάδα ο Άδωνις”.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ  Άδωνις Γεωργιάδης  άσκησε δριμία κριτική  στη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης.
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μάρδας μίλησε για τις χαμένες ευκαιρίες της Θεσσαλονίκης.
Στην ομιλία του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης επανέλαβε για ακόμη μια φορά τη θέση του για εγκαίνια της ΔΕΘ χωρίς πολιτικούς τονίζοντας ότι θα αναλάβει  πρωτοβουλία προς σ αυτήν την κατεύθυνση.
Ο κ Μπουτάρης χρησιμοποίησε την έκφραση του πρόεδρου της ΔΕΘ-HELEXPOκ Τζήκα ο οποίος παρομοίασε την ΔΕΘ με μίνι Νταβός (λόγω της προσέλευσης πολιτικών προσώπων), λέγοντας ότι δεν είναι η Θεσσαλονίκη σαν το Νταβός που είναι ένα κ@λοχώρι των Άλπεων και παρότρυνε τους πολιτικούς να πραγματοποιήσουν ομιλίες εκτός πόλης.
Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ