Η Ξένια REC: «Έβγαιναν και έκαναν πράγματα επίτηδες μπροστά στις κάμερες» - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Η Ξένια REC: «Έβγαιναν και έκαναν πράγματα επίτηδες μπροστά στις κάμερες»

H Ξένια REC επέστρεψε στην Ελλάδα και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People ενώ μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor αλλά και τις κλίκες που δημιουργήθηκαν.

«Στην αρχή, η κατάσταση ήταν πολύ καλή ανάμεσά μας, μέχρι που πέρασε λίγος καιρός και ξεκίνησε να υπάρχει πείνα. Τότε βγήκαν και ορισμένες αντιδράσεις από τους συμπαίκτες μου που προσωπικά δεν μπορούσα να τις καταλάβω. Σαφώς και καταλαβαίνω πως η έλλειψη τροφής δεν είναι εύκολο πράγμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω πως μπορεί να επηρεάσει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα. Τουλάχιστον, αυτό ισχύει στην δική μου περίπτωση», εξηγεί και συνεχίζει: «Πολλοί έβγαιναν και έκαναν πράγματα επίτηδες μπροστά στις κάμερες. Υπήρχε συμπαίκτης μου που μόλις ερχόταν η κάμερα στην καλύβα, έπιανε την σκούπα να καθαρίσει ή μιλούσε πολύ, κάτι που δεν έκανε ποτέ όταν δεν υπήρχε καταγραφή. Παρατήρησα πως όσο περνούσε ο καιρός, ορισμένοι αποκτούσαν ρόλους».

Τέλος ρωτήθηκε για το αν επηρέασε η είσοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor την υπόλοιπη ομάδα. Η Ξένια απάντησε απάντησε: «Δεν είχαμε ιδέα για το ποιος θα μπει. Η είσοδος της Κωνσταντίνας ήταν μια έκπληξη. Στην αρχή όχι. Δεν μας ενόχλησε πολύ. Μετά, ξεκίνησαν να βγαίνουν ορισμένα πράγματα προς τα έξω».

Σχολιάστε

Polls

Ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης;

Loading ... Loading ...


 

 

 

 

 

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ