Η οικογένεια του Παρασκηνίου αποχαιρετά το δικό της Αναστάση και θρηνεί την απώλειά του - Karfitsa.gr
Media Slider

Η οικογένεια του Παρασκηνίου αποχαιρετά το δικό της Αναστάση και θρηνεί την απώλειά του

Είναι από τις ειδήσεις που δεν θες να πιστέψεις. Που νομίζεις ότι είναι ένα fake news και όταν περάσει η ώρα θα διαψευστεί σαν ένα κακόγουστο αστείο. Ο Αναστάσης που με το χαμόγελο, την ευγένια του, την προθυμία του και το πολύ καλό χειρόγραφο “εφυγε”, λίγες μέρες αφότου έκλεισε τα 29 του χρόνια. Ο συνάδελφός μας που ερχόταν στο γραφείο και ένιωθες τον αέρα να αλλάζει με την προθυμία του να γράψει και αυτό και το άλλο, να σου δώσει την αίσθηση της “ζωής” που ζούσε στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ζούσε ένα όνειρο γιατί έκανε αυτό που επιθυμούσε.

  

Η οικογένεια του Παρασκηνίου είναι συγκλονισμένη. Γιατί πίστευε ότι ο Αναστάσης ο Δαφνής θα έβγαινε από αυτή τη μάχη που έδινε 77 ολόκληρες ημέρες νικητής. Και θα άνοιγε και πάλι την πόρτα και θα σου έλεγε έχω ένα θέμα για αυτό και για αυτό και θα σας το στείλω. Με αποκλειστικές φωτογραφίες. Με το ίδιο πάθος που ξεκίνησε πριν πριν 8 περίπου χρόνια όταν πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα της Φειδίου που ήταν τότε τα γραφεία μας και άρχιζε μια ανοδική πορεία που τόσο άδικα και γρήγορα τελείωσε σήμερα τα ξημερώματα.

Σε αυτήν την πορεία ο Αναστάσης ξεχώρισε με το ήθος του και την κατάρτισή του και ξεχώρισε σε αυτό το δύσκολο χώρο, όπως είναι ο καλλιτεχνικός. Χωρίς να δημιουργήσει αντιπαλότητες και κακίες ξεχώρισε και άρχισε να συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα του θεάτρου, των γραμμάτων , της Τέχνης αλλά και της σόου μπίζ. Συνεργάστηκε με την Κατερίνα Παναγοπούλου, την Εμη Λιβανίου και μέχρι πρόσφατα ήταν από τους στενότερους συνεργάτες του Γιώργου Ντάβλα.

 

Η περιπέτεια του Αναστάση ξεκίνησε πρίν δυόμιση μήνες και έπεσε σαν …βόμβα στα γραφεία μας. Πιστέψαμε ότι θα τα καταφέρει. Ακόμη και όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν, και χρειάστηκε αίμα όσοι μπορούσαν έδωσαν για να τον βοηθήσει να βγεί όρθιος και να επιστρέψει δυνατός. Πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά η μάχη ήταν άνιση. Η καρδιά του σταμάτησε να κτυπά σήμερα το πρωί.

Ολοι οι συνάδελφοί του, οι άνθρωποι που γνώρισαν τον Αναστάση είναι συγκλονισμένοι. Εμείς είμαστε βέβαιοι ότι από εκεί ψηλά θα κάνει τα δικά του αποκλειστικά, και θα μας βλέπει. Κομψός, γελαστός με τα μάτια του να λαμπυρίζουν. Στη μητέρα του που τόσο αγαπούσε της ευχόμαστε δύναμη. Ο Αναστάσης της ταξίδεψε αλλά θα είναι πάντα ανάμεσά μας. Να μας δίνει με τον…αέρα του αυτό το κάτι που λείπει σε μια εποχή που είναι όλα επίπεδα. Δεν θα τον ξεχάσουμε: οι συνάδελφοί του , στο Παρασκήνιο , στο BS, στο ΝΚ media group και όλοι όσοι τον γνώρισαν.

Νίκος Καραμανλής

εκδότης

  

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ