Η ομάδα που δεν χάνει - Karfitsa.gr
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 Θεσσαλονίκη

Η ομάδα που δεν χάνει

Είναι πλέον αποδεκτό από όλους ότι η παράταξη ”Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον” πάει πολύ καλά. Τι είναι όμως αυτό που κάνει αυτό τον συνδυασμό να ανεβαίνει συνέχεια στις προτιμήσεις των συμπολιτών μας; Η ύπαρξη συγκεκριμένου προγράμματος; Το όνομα Γιώργος Ορφανός; Οπωσδήποτε είναι και αυτά, όμως ο βασικότερος λόγος είναι η Ομάδα του Γιώργου Ορφανού.
Του Δημήτρη Καραδάκη
Είναι όλοι αυτοί οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί  Σύμβουλοι, πάνω από 170 σε αριθμό, που ο καθένας προέρχεται και έχει αναδειχθεί από το  δικό του χώρο, που συνθέτουν αυτή την Ομάδα. Και δεν είναι θέμα άθροισης της ικανότητας ή της αξίας του καθενός, αλλά η συμμετοχή στην Ομάδα που πολλαπλασιάζει και αυξάνει το συνολικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν νέοι με φρεσκάδα, δυναμισμό και ενθουσιασμό, αλλά και μεγαλύτεροι με εμπειρία και ενθουσιασμό. Ο ενθουσιασμός υπάρχει σε όλους.

Το σημαντικότερο είναι το κλίμα που υπάρχει στην Ομάδα. Ασχολούμαι με τα κοινά πολλά χρόνια και έχω υπάρξει μέλος σε πολλές ομάδες. Όμως αυτή η Ομάδα είναι διαφορετική. Υπάρχει ενθουσιασμός σε κάθε μέλος της Ομάδας. Υπάρχει απόλυτη πίστη για την νίκη. Καμιά αμφιβολία για το αντίθετο. Υπάρχει χαμόγελο και διάθεση για  ανιδιοτελή προσφορά. Δεν υπάρχει η παραμικρή γκρίνια ή τάση για προσωπική προβολή. Υπάρχει μόνο το σύνολο, η Ομάδα. Και αυτό γίνεται αντιληπτό από τον κόσμο.

Αυτή η Ομάδα δεν χάνει με τίποτα. Είναι η Ομάδα που θα κερδίσει και θα πάει με δήμαρχο τον Γιώργο Ορφανό την πόλη μας μπροστά, στην επόμενη ημέρα. Είμαι ευτυχής και υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της Ομάδας: της Ομάδας που δεν χάνει.

*Ο Δημήτρης Καραδάκης είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ”Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον” του Γιώργου Ορφανού.
Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.
 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ