Η ομιλία της Φώφης Γεννηματά στο συνέδριο της ΝΔ- «Ναι στην εθνική συνεννόηση» - Karfitsa.gr
Πολιτική

Η ομιλία της Φώφης Γεννηματά στο συνέδριο της ΝΔ- «Ναι στην εθνική συνεννόηση»

Η Φώφη Γεννηματά έδωσε το «παρών» στο 11ο συνέδριο της Νέας  Δημοκρατίας εκπροσωπώντας με την ιδιότητα της προέδρου το Κίνημα Αλλαγής.

Η κα Γεννηματά ανέφερε: «η παράταξή μας κατέβαλε μια μεγάλη προσπάθεια για να μείνει η Ελλάδα και η κοινωνία μας όρθια στις δύσκολες ώρες, καταβάλλοντας ακριβό τίμημα, αναλαμβάνοντας τόσο τις ευθύνες που της αναλογούσαν όσο και ευθύνες άλλων για την κατάσταση που βρέθηκε η χώρα.Μην ξεχνάμε πόσο στοίχισε η θεωρία ότι τάχα υπήρχαν άλλοι δήθεν εύκολοι δρόμοι για να υπερβούμε τα προβλήματα. Καθώς και οι πρακτικές που αναιρούσαν κάθε θετικό βήμα και τελικά ανακύκλωναν την κρίση».

Όσον αφορά τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη η κυρία Γεννηματά τόνισε: «η έξοδος από την κρίση απαιτεί ολοκληρωμένο σχέδιο, μια εθνική γραμμή για ένα νέο μοντέλο παραγωγής και μια τολμηρή πολιτική δίκαιης διανομής αυτού του πλούτου, που θα στηρίζει τη μεσαία τάξη και θα μειώνει ριζικά τις κοινωνικές ανισότητες».

Η κυρία Γεννηματά έθεσε ως πολύ σημαντικό στόχο την ανάγκη εθνικής συνεννόησης ενώ υποστήριξε πως  «Λέμε όχι σε όσους προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα, επιδιώκοντας πολιτικά μέτωπα  κάθε μορφής που διχάζουν. Γιατί εμείς ανοιχτά μέτωπα έχουμε με τον λαϊκισμό και τη συντήρηση. Είναι ώρα να ενώσουμε και όχι να διχάζουμε τον λαό μας».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ