Η Παπουτσάκη αποκαλύπτει την σοβαρή επιπλοκή στην πρώτη της εγκυμοσύνη - Karfitsa.gr
Life Style

Η Παπουτσάκη αποκαλύπτει την σοβαρή επιπλοκή στην πρώτη της εγκυμοσύνη

Η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη, περιμένει πως και πως το δεύτερο παιδάκι της και μιλά πρώτη φορά για την επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της. Τους τελευταίους μήνες της πρώτης της εγκυμοσύνης, προέκυψαν κάποια θέματα που τόλμησε να εξομολογηθεί.

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά, «Η αλήθεια είναι πως από την αρχή κιόλας της εγκυμοσύνης προέκυψαν κάποιες δυσκολίες. Στον 5ο μήνα, κάναμε ένα ταξίδι μαζί με τον Παναγιώτη στην Νέα Υόρκη, ενώ συνέχισα κανονικά να διδάσκω στη σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Από τον 6ο μήνα και μετά έγινε μια επιπλοκή και ο γιατρός μου συνέστησε να ξεκουράζομαι και το μεγαλύτερο μέρος της μέρας να το περνάω στο σπίτι, ξαπλωμένη. Αναγκαστικά, διέκοψα τόσο τα μαθήματα στην σχολή, όσο και οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική μου ασχολία».

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό People, δήλωσε το πόσο πολύ θέλει να ξεκινήσει ξανά την διδασκαλία της στην σχολή, αφού έχει γίνει από τις αγαπημένες της ασχολίες. Η διδασκαλία φαίνεται να αρέσει πολύ σαν διαδικασία στην ηθοποιό, καθώς τονίζει ότι «Ακόμα και ο ίδιος ο δάσκαλος γίνεται ακόμα καλύτερος μέσα από αυτή την διαδικασία. Είναι ένας αμφίδρομος πλούτος και σίγουρα θα επιθυμούσα να υπάρξει συνέχεια».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ