Η περιζήτητη παρουσιάστρια της Βόρειας Ελλάδας - Karfitsa.gr
Life Style Slider Συνεντεύξεις

Η περιζήτητη παρουσιάστρια της Βόρειας Ελλάδας

Συνέντευξη στη Φιλίππα Βλαστού

Το ιδιαίτερο στυλ της, η ξεχωριστή οπτική της σε κάθε θέμα, αλλά και η εντυπωσιακή της εμφάνιση την καθιστούν ως την πιο περιζήτητη παρουσιάστρια της Βόρειας Ελλάδας. Ο λόγος για την Βιβή Αναστασιάδου, η οποία εκτός από παρουσιάστρια είναι και tv producer της εκπομπής «Viva!», που μεταδίδεται από το δημοτικό κανάλι Tv100. Η εκπομπή εκτός από ψυχαγωγική και ενημερωτική είναι ουσιαστικά ο δίαυλος μεταξύ των επιχειρήσεων και των τηλεθεατών, ωστόσο η ποιοτική και ενδιαφέρουσα τηλεοπτική αποτύπωση των θεμάτων την έχουν κάνει «περιζήτητη» ακόμα και από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα. Η Karfitsa μίλησε με τον ιθύνων νους της εκπομπής, Β.Αναστασιάδου λίγο πριν το μεγάλο closing party για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, που έγινε την Τετάρτη το βράδυ στη Remvi.

Η τηλεοπτική σεζόν ήρθε στο τέλος της. Τι κρατάτε από αυτήν;

Πρώτα από όλα κρατάω υπέροχες εμπειρίες και στιγμές! Νομίζω ήταν από τις πιο επιτυχημένες χρονιές της εκπομπής. Καθ’ όλη την διάρκεια είχαμε πολύ ωραίες συνεργασίες, καθώς πλήθος γνωστών και μεγάλων επιχειρήσεων εμπιστεύτηκαν το «Viva!». Μάλιστα, έχουμε συνεργασίες και εκτός πόλης, συγκεκριμένα στην Αθήνα. Το επίπεδο των παρουσιάσεων των θεμάτων ήταν υψηλό. Έτσι, από τη μια πλευρά επιχειρήσεις «συστήθηκαν» στο κοινό με έναν ενημερωτικό τρόπο και από την άλλη το κοινό γνώρισε και άκουσε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις και προσωπικότητες. Άλλωστε είναι ένα Lifestyle magazino, μέσα από το οποίο παρουσιάζουμε επιχειρήσεις της πόλης, αλλά ταυτόχρονα περνάμε και την ενημέρωση.

Σημαντικό στοιχείο για όλο αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα συντέλεσαν και οι συνεργάτες μου: Πόπη Καραβασίλη, Μαρίνα Βλάχου, Παναγιώτης Περπερίδης, Αργύρης Εσκιτζής και Δημήτρης Μουζάκης. Παράλληλα, ο Tv100, ένα τοπικό κανάλι με πλούσιο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που συνεργάζομαι για 3η συνεχόμενη χρονιά με στήριξε πολύ, αλλά και ο κόσμος μας δείχνει την αγάπη του παρακολουθώντας συστηματικά την εκπομπή. Ο στόχος για την νέα τηλεοπτική σεζόν είναι να εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο το περιεχόμενο.

Η εκπομπή σας είναι πολύ προσεγμένη τόσο στη θεματολογία όσο και από τεχνικής πλευράς. Πόση δουλειά έχετε ρίξει για να φτάσετε σε αυτό το αποτέλεσμα;

Χρειάζεται πολύ δουλειά από όλους τους συνεργάτες. Εγώ ως παραγωγός της εκπομπής και παρουσιάστρια σίγουρα έχω την μεγαλύτερη βαρύτητα, μιλάω με τους πελάτες, οργανώνω τα γυρίσματα, δίνω κατευθύνσεις στα υπόλοιπα άτομα. Οπωσδήποτε όμως γίνεται ομαδική δουλειά. Εργαζόμαστε όλοι αρκετές ώρες. Πριν ξεκινήσουμε ένα γύρισμα δεν λέμε «πάμε να τελειώνουμε», αλλά «πάμε να κάνουν ό,τι καλύτερο»!

Τι είναι αυτό που λείπει από την τηλεόραση της Θεσσαλονίκης;

Αν την συγκρίνουμε με της Αθήνας σαφώς λείπουν αρκετά πράγματα σε περιεχόμενο και θεματικές εκπομπών. Τώρα με την ματιά του παραγωγού βλέποντας τα πράγματα ίσως θα έκανα μια εκπομπή με κάποιες ωραίες συνταγές. Όλη μου την ενέργεια όμως την δίνω στο «Viva!» και δύσκολα θα έβρισκα έξτρα χρόνο για να ασχοληθώ με κάτι άλλο.

Έχετε σκεφτεί να πάτε στην Αθήνα;

Δέχομαι προτάσεις να κατέβω στην Αθήνα, αλλά η ζωή μου και η βάση μου είναι στη Θεσσαλονίκη και εδώ θέλω να παραμείνει. Θεωρώ ότι αν αναλάβω κάτι εκεί θα πρέπει να είμαι πάρα πολλές μέρες της εβδομάδας, έτσι αρνούμαι τις όποιες προτάσεις μου έχουν γίνει έως τώρα.

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ