Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τρίτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Κρασιού «Prowein» - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Κοινωνία

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τρίτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Κρασιού «Prowein»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει δυναμικά για τρίτη συνεχή χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Οίνου και Αλκοολούχων Ποτών PROWEIN 2019, που πραγματοποιείται από τις 17 έως και τις 19 Μαρτίου 2019 στο Ντύσελντορφ στη Γερμανία. στο εκθεσιακό κέντρο Düsseldorf Exhibition Centre.

Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους στο εξωτερικό και να προσελκύσουν επενδύσεις, προωθώντας παράλληλα τις εξαγωγές τους. Κεντρικός στόχος είναι η δικτύωση και η γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου από την Ελλάδα και το διεθνή χώρο με τα τοπικά κρασιά και αλκοολούχα ποτά, τα οποία παράγονται από παραγωγούς και επιχειρήσεις σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η PROWEIN αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή διεθνή έκθεση για τον κλάδο οίνου και αλκοολούχων ποτών. Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες και αγοραστές του κλάδου επισκέπτονται την έκθεση, χρησιμοποιώντας την ως εργαλείο για την αναζήτηση συνεργατών από τη διεθνή αγορά οίνου και αλκοολούχων ποτών. Την έκθεση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 60.000 επαγγελματίες από 133 χώρες του κόσμου.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ