Η πλατφόρμα Disney + έκανε πρεμιέρα! - Karfitsa.gr
Media

Η πλατφόρμα Disney + έκανε πρεμιέρα!

Η πολυαναμενόμενη και μελλοντικά αγαπημένη πλατφόρμα Disney+ της Walt Disney Co. έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ, στην Ολλανδία και τον Καναδά σήμερα νωρίς το πρωί ξεκινώντας μια προσπάθεια να μετατρέψει τον γίγαντα της ψυχαγωγίας σε έναν ηγέτη συνεχούς ροής (streaming).

Μπορεί στον χώρο του straming να λειτουργούν ήδη πλατφόρμες όπως το Netflix, το Amazon Prime και η αντίστοιχη της Apple, η Disney όμως θεωρεί πως έχει το υλικό ώστε να τις ανταγωνιστεί. Η μεγαλύτερη εταιρεία ψυχαγωγίας παγκοσμίως διαθέτει στην δική της φαρέτρα ταινίες όπως η σειρά των «Star Wars», όλες τις ταινίες της Marvel και της Pixar, καθώς και μια βιβλιοθήκη περίπου 400 παιδικών ταινιών, γεγονός που την κάνει να αισιοδοξεί πως μπορεί να βγει μπροστά με ένα ανταγωνιστικό προϊόν.

Ο διευθύνων σύμβουλος Bob Iger της Disney+ δήλωσε:«Αισθάνομαι υπέροχα για αυτό που κάναμε. Λατρεύω την εφαρμογή. Είναι πλούσια σε περιεχόμενο. Είναι πλούσια σε brands. Είναι πλούσια σε βιβλιοθήκη». Η τιμή του Disney+ θα ανέρχεται σε 7 δολάρια το μήνα και για την εταιρεία αποτελεί στοίχημα να μπορέσει να προσελκύσει μέχρι και 90 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως σε πέντε χρόνια. Η Disney θέλει να κάνει το προϊόν της προσιτό σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Οι πελάτες θα μπορούν να αποθηκεύουν τον κωδικό πρόσβασής τους σε έως και 10 συσκευές ανά οικογένεια και να παρακολουθούν τέσσερις παράλληλες ροές ταινιών ή εκπομπών. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Disney είναι φυσικά το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας στην Ευρώπη, αφού έχει βάλει στόχο τα 25 εκατομμύρια συνδρομητές στην Ήπειρο μας μέχρι το 2025.

Και το πρώτο βήμα θα γίνει στις 31 Μαρτίου όταν και όπως ανακοινώθηκε θα γίνει η πρεμιέρα της πλατφόρμας σε Αγγλία,Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία αλλά και σε άλλες χώρες στην περιοχή που θα ανακοινωθούν σύντομα. Αν και μέχρι να ανακοινωθεί τίποτα δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρο, πιθανόν η ημερομηνία να ισχύσει και για την χώρα μας.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ