Η πραγματική αιτία διαζυγίου Γιαννακόπουλου-Ξυλά - Karfitsa.gr
Life Style

Η πραγματική αιτία διαζυγίου Γιαννακόπουλου-Ξυλά

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την ηθοποιό, Φαίη Ξυλά, και για τους λόγους που τους οδήγησαν εκεί.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του στο gossip.tv αποκάλυψε ότι μετά από 15 χρόνια γάμου επέλεξαν να ρίξουν την αυλαία του γάμου τους πολιτισμένα.

Όσον αφορά τον λόγο του χωρισμού, ο ηθοποιός τόνισε ότι «Αυτό αφορά μόνο εμάς. Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω για το θέμα είναι πως με τη Φαίη διατηρούμε μια εξαιρετική επαφή κυρίως λόγω του παιδιού μας, του Πάρη, αλλά όχι μόνο λόγω αυτού. Έζησα ευτυχισμένος πλάι της και αυτό είναι πολύ σημαντικό»

Επιπλέον, ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του πάνω στις φήμες που κυκλοφορούν, «Δεν υπήρξε ούτε τρίτο πρόσωπο ούτε κάτι άλλο. Υπήρξε η φθορά του χρόνου. Συμβαίνει σε τόσα ζευγάρια, συνέβη και σε εμάς. Η Φαίη ήταν η σημαντικότερη γυναίκα της ζωής μου, την αγαπώ πάντα πολύ και θα τη λατρεύω, κι ας τραβάμε πλέον άλλους δρόμους. Είναι η γυναίκα που μου έκανε το πιο ακριβό «δώρο» της ζωής μου, τον Πάρη, και θα την ευχαριστώ πάντα γι’ αυτό».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ