Η προσωπική εμπειρία της Ζαρίφη για το φαινόμενο bullying - Karfitsa.gr
Life Style

Η προσωπική εμπειρία της Ζαρίφη για το φαινόμενο bullying

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει αναλάβει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος ρωτάει;» μιλάει για τον αγώνα που έκανε στη νεαρή ηλικία της για να χάσει κιλά, αλλά και για το bullying που έχει δεχτεί.

«Έχω δεχτεί σχόλια για το σχήμα μου, βασικά από τον κόσμο των media. Για εμένα, το bullying θα πρέπει να διώκεται ποινικά. Διάβασα ότι το ελληνικό twitter πήρε τις πιο υψηλές θέσεις σε κακεντρέχεια στην Ευρώπη. Στην τηλεόραση, λοιπόν, γίνεται διαγωνισμός κακίας για το ποιος θα πει το πιο δηλητηριώδες σχόλιο», είπε η παρουσιάστρια στην πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Page 2 της Νέας Σελίδας.

Αναφορικά με τις επικίνδυνες δίαιτες που έκανε προκειμένου να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά, η Κατερίνα αποκάλυψε: «Α, καλά, έχω δοκιμάσει τα πάντα: τη δίαιτα του λιναρόσπορου, μια άλλη που έτρωγα μόνο μια σούπα όλη μέρα, τα πάντα! Αυτό που έχω εγώ να πω στα κορίτσια είναι “πολλή προσοχή”! Η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Εγώ, όταν τα ακολούθησα, είδα φως».

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ