Η Ράπτη, ο Αηδονόπουλος και ο Γεωργιάδης στην ενημερωτική εκστρατεία “Let’s Pap: Κάν' το για σένα” στην ΔΕΘ - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Η Ράπτη, ο Αηδονόπουλος και ο Γεωργιάδης στην ενημερωτική εκστρατεία “Let’s Pap: Κάν’ το για σένα” στην ΔΕΘ

Της Κατερίνας Χαρκιολάκη

Την ενημερωτική εκστρατεία “Let’s Pap: Κάν’ το για σένα” για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του ιού HPV καθώς και τις κοινωνικές της δράσεις παρουσίασε η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της παρουσίας της στην 83η ΔΕΘ.

Η εκδήλωση έγινε σήμερα στο περίπτερο της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη ΔΕΘ  στις 20.00  με  την υποστήριξη της δ’ κοινότητας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η στρατηγική της εκστρατείας “Let’s Pap: Κάν’ το για σένα” είναι να ενημερωθεί κάθε γυναίκα για τη σημασία της πρόληψης αναπτύσσεται σε μία 360 μοιρών καμπάνια ενημέρωσης, συνδυάζοντας τα σύγχρονα εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ (digital marketing) και τα παραδοσιακά MME.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι:  ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, o Χάρης Αηδονόπουλος, συντονιστής Κοινωνικής Συνοχής, Προσφυγικού και Μεταναστευτικού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Κλέλια Χαρίση, πρέσβειρα της εκστρατείας “Let’s Pap: Κάν’ το για σένα” και Κωνσταντίνος Ψυχούλης, υπεύθυνος εταιρικής επικοινωνίας της «ΕΝΟΡΑΣΙΣ» και η Έλενα Ράπτη.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ