Η σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία (ΦΩΤΟ+BINTEO) - Karfitsa.gr
Επικαιρότητα Κοινωνία

Η σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία (ΦΩΤΟ+BINTEO)

φωτογραφία από το epirus-tv-news.gr

Με την σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στα χέρια βορειοηπειρώτες διαδηλώνουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στην πλατεία Συντάγματος.

H σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, έφτασε στο Σύνταγμα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι σκορπώντας ρίγη συγκίνησης στο πλήθος που είχε ήδη κατακλύσει την πλατεία.

φωτογραφία από το epirus-tv-news.gr

Η τεράστια σημαία, για την οποία ο ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας, που στις 28/10/2018 δολοφονήθηκε από τους επίλεκτους της αλβανικής αστυνομίας στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου, πέρυσι είχε διαθέσει ένα μηνιάτικο μισθό του, προκειμένου να την ράψει, έφτασε στο Συλλαλητήριο και τοποθετήθηκε από τους συντρόφους του στην εξέδρα.

Ενός λεπτού σιγή τήρησαν οι διαδηλωτές που βρίσκονται στην Πλατεία Συντάγματος για να διαδηλώσουν για τη Μακεδονία, στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που έπεσε νεκρός από σφαίρες Αλβανού Αστυνομικού.

Η αδερφή του, Ερμιόνη Κατσίφα, δίνει το «παρών» στη συγκέντρωση που είναι σε εξέλιξη στην Αθήνα και συγκινημένη τόνισε από το βήμα: «H παρουσία όλων μας εδώ είναι η απάντηση στους προδότες. Δεν χρειάζονται λόγια. Η παρουσία μας μιλάει σε όλο τον κόσμο. Ο αδερφός μου θυσιάστηκε για τη Μακεδονία, για τη Β. Ήπειρο, έδωσε το αίμα του για εσάς τους Μακεδόνες, τους Έλληνες» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Πάσα γη τάφος για τον ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα» βροντοφώναξε από την εξέδρα, κρατώντας την ελληνική σημαία και αφιέρωσε τα λόγια αυτά σε όσους δεν κατάφεραν να βρίσκονται σήμερα στην Αθήνα.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ