Η Karfitsa στην 2η Athens Cannabis Expo! Καινοτόμα προϊόντα τράβηξαν τα βλέμματα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) - Karfitsa.gr
Επιχειρήσεις

Η Karfitsa στην 2η Athens Cannabis Expo! Καινοτόμα προϊόντα τράβηξαν τα βλέμματα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Χαρκιολάκη e-mail: [email protected]

Περισσότεροι από 150 επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζουν στην 2η Athens Cannabis Expo 2019, στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο), χθες και σήμερα, καινοτόμα προϊόντα που… κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Η Karfitsa βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει όλα όσα είδε!

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στην έκθεση για να ενημερωθεί, μεταξύ άλλων, από ειδικούς στον τομέα για τις πολλαπλές χρήσεις της κάνναβης. Με ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών, παράλληλα με τη βασική έκθεση, οι διοργανωτές διέδωσαν τα πλεονεκτήματα της κάνναβης και ενημέρωσαν το κοινό που ενδιαφέρεται για την καλλιέργεια ή οποιαδήποτε άλλη εκμετάλλευσή της. Επίσης, τόσο γιατροί, όσο και ασθενείς περιέγραψαν τις εμπειρίες τους και ακτιβιστές αναφέρθηκαν στους αγώνες τους.

Μάλιστα, η φετινή διοργάνωση είναι πολύ σημαντική καθώς ο Πανελλήνιος Φορέας Επαγγελματιών της Κάνναβης θα υπογράψει το καταστατικό του.

Από τυριά και παγωτό μέχρι φαρμακευτικά σκευάσματα

Τα βλέμματα, τις γεύσεις, αλλά και την περιέργεια τράβηξαν τα προϊόντα που παρουσιάζονται στην έκθεση. Από τυριά, πίτσα, τσάι και άλλα τρόφιμα, μέχρι ρούχα, οικοδομικά υλικά, προϊόντα κανναβιδιόλης (CBD), καλλιεργητικά προϊόντα, καλλυντικά, σπόροι, ατμοποιητές, εκδόσεις, φαρμακευτικά σκευάσματα είναι μερικά μόνο από όσα εντόπισε η Karftisa στα περίπτερα της έκθεσης.

Μάλιστα, ακόμη και οι λάτρεις των κρύων γεύσεων και του παγωτού θα μείνουν ικανοποιημένοι, καθώς το παγωτό με κάνναβη είναι γεγονός! Και κάπου εδώ να σας πληροφορήσουμε ότι το αυτό παγωτό θα βρίσκεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη Θεσσαλονίκη στο CBDWORLD, στην Αγίας Σοφίας.

Μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσαν και οι λάμπες LED

Μετά την επιτυχία των καταστημάτων franchise CBDoil Shop που κάλυψαν την ανάγκη των καταναλωτών στο φαρμακευτικό κομμάτι, η ίδια εταιρεία παρουσίασε πρώτη φορά στην έκθεση το Doctor Weed, το οποίο καλύπτει ένα πιο εναλλακτικό τρόπο χρήσης της κανναβιδιόλης με αξεσουάρ, βρώσιμα προϊόντα, ατμιστικά και πολλά ακόμα.

Φωτογραφίες προϊόντων:

 

Να σημειώσουμε ότι, οι εκθέσεις κάνναβης δεν είναι κάτι καινούριο στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο αφού γίνονται παρόμοιες εκθέσεις και συνέδρια σε πάρα πολλές χώρες τα τελευταία χρόνια με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων από τον επιστημονικό και εμπορικό τομέα με τεράστιο ενδιαφέρον και απήχηση από το κοινό και φυσικά, δεν είναι μόνο για εμπόρους και επαγγελματίες αφού όλοι οι εκθέτες πουλάνε τα προϊόντα τους και λιανική.

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα από την έκθεση:

 

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ