Η Kate Middleton μιλά on camera για την εγκυμοσύνη της Meghan - Karfitsa.gr
Life Style

Η Kate Middleton μιλά on camera για την εγκυμοσύνη της Meghan

Το τελευταίο διάστημα έχουν διαρρεύσει ουκ ολίγες φήμες για τις, κατά τα άλλα, «καλές» σχέσεις της Kate και της Meghan.

Φυσικά, όπως σε κάθε οικογένεια πάντα υπάρχουν παρεξηγήσεις, φήμες και τα σχετικά κους κους. Αποτελεί ένα σημείο που ακόμη και οι πιο αριστοκρατικές οικογένειες αποκαλύπτουν κατά πόσο απλές και θνητές είναι.

Οι φήμες φούντωσαν όταν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν πως δεν θα μείνουν τελικά στο παλάτι του Κένσινγκτον και πως σύντομα θα μετακομίσουν στο Frogmore House, το οποίο βρίσκεται στις εκτάσεις του παλατιού Ουίνσορ. Τότε πολλοί σχολίασαν πως ο λόγος της μετακόμισης, είναι γιατί η Meghan και η Kate δεν έχουν καλές σχέσεις και πως η ένταση μεταξύ των δυο διάσημων ζευγαριών είναι τέτοια, που ανάγκασε το Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex να μετακομίσουν.

Ωστόσο, δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει αυτό. Η Kate και ο William σε νέα επίσημη εμφάνισή τους στο Leicester του Λονδίνου, συναντήθηκαν και μίλησαν με το συγκεντρωμένο πλήθος, και όταν μια γυναίκα ρώτησε την Kate αν έχει ενθουσιαστεί με την εγκυμοσύνη της Meghan, η Kate όλο χαρά είπε πως είναι κατενθουσιασμένη και πως χαίρεται και το θεωρεί σπουδαίο που τα τρία της παιδιά θα αποκτήσουν ένα ξαδελφάκι.
Απ’ ότι φαίνεται παρεξηγήσεις γίνονται και στις καλύτερες οικογένειες.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ