Θα μπει στηθαίο στον δρόμο Επανομής-Πλαγιαρίου - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Θα μπει στηθαίο στον δρόμο Επανομής-Πλαγιαρίου

Τοποθετήθηκε στηθαίο στον δρόμο Επανομής-Πλαγιαρίου.

”Η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα ζητήματα οδικής ασφάλειας” αναφέρει ανακοίνωση της και συνεχίζει: ”Η τοποθέτηση στηθαίων υψίστης ασφαλείας, στοχεύει στη μείωση των πιθανοτήτων τροχαίων ατυχημάτων.

Το σημείο πριν την είσοδο της Επανομής είναι ένα επικίνδυνο σημείο που δυστυχώς η εγκληματική παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής από οδηγούς, έχει προκαλέσει πολλά δυστυχήματα.

Αύριο ολοκληρώνεται ακόμα ένα έργο της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης με την τοποθέτηση προκατασκευασμένων στηθαίων από σκυρόδεμα επί του άξονα της 28ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής, στο ύψος του 1ου χλμ της επαρχιακής οδού (από την είσοδο της Επανομής έως το φανάρι αναστροφής) για το διαχωρισμό της κυκλοφορίας.

Αντικείμενο του έργου είναι τόσο η τοποθέτηση Συστημάτων Αναχαίτισης Οχημάτων (Σ.Α.Ο.) σε θέσεις όπου δεν υπάρχουν καθόλου μεταλλικά στηθαία ασφαλείας, όσο και η αντικατάσταση των υφισταμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας παλαιού τύπου.

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Πατουλίδου επεσήμανε πως αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα η οδική ασφάλεια των συμπολιτών μας και μελλοντικός στόχος είναι να τοποθετηθούν αυτά τα συστήματα αναχαίτισης σε όλα τα επικίνδυνα σημεία της Περιφέρειας. Μ’ αυτόν τον τρόπο μπαίνει τέλος στην αυθαίρετη οδηγική συμπεριφορά, εξασφαλίζοντας την ομαλή διέλευση των αυτοκινήτων”.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ