ΘΕΣγάλα: Εισέρχεται στην αγορά του παγωτού και εγκαινιάζει νέο κατάστημα στη Λάρισα - Karfitsa.gr
Επιχειρήσεις

ΘΕΣγάλα: Εισέρχεται στην αγορά του παγωτού και εγκαινιάζει νέο κατάστημα στη Λάρισα

Στην απαιτητική αγορά του παγωτού εισέρχεται ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα λανσάροντας τη νέα σειρά προϊόντων «θες nicecream» σε πέντε γεύσεις, βανίλια, σοκολάτα, πραλίνα, φράουλα και στρατσιατέλα. Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, τα παγωτά είναι χειροποίητα, αυθεντικής ιταλικής συνταγής και παρασκευάζονται από το φρέσκο γάλα των παραγωγών του Συνεταιρισμού. «Τα παγωτά ”θες nicecream” έχουν βελούδινη υφή, πλούσια γεύση, χαμηλά λιπαρά και δεν περιέχουν συντηρητικά, ενώ μπορεί κανείς να τα βρει στα νέα καταστήματα του Συνεταιρισμού «ΘΕΣγάλα συν» σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα», προστίθεται στην ανακοίνωση του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα ο οποίος επενδύει στην επέκταση των προϊόντων του και του κωδικολογίου του, παράλληλα με το πλάνο ανάπτυξης των συνεταιριστικών παντοπωλείων «ΘΕΣγάλα συν» και με τη μέθοδο franchise.

Νέο κατάστημα στο κέντρο της Λάρισας

Ο Συνεταιρισμός εγκαινιάζει το δεύτερο κατάστημα «ΘΕΣγάλα συν» στη Λάρισα, στο κέντρο της πόλης, στην οδό Κύπρου και 28ης Οκτωβρίου 2. Στα καταστήματα «ΘΕΣγάλα συν», διατίθενται ήδη πάνω από 130 κωδικοί προϊόντων τοπικών Συνεταιρισμών και Ελλήνων παραγωγών, προμηθεύοντας τους καταναλωτές με προϊόντα αρτοποιίας και διαφορετικούς τύπους αλεύρων και ζυμαρικά, γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα και τυριά ΠΟΠ, μαρμελάδες και σάλτσες από Έλληνες παραγωγούς, παρθένο ελαιόλαδο, αλλαντικά από βόεια κρέατα των μελών του ΘΕΣγάλα και παγωτά.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του συνεταιρισμού, «όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με πρώτη ύλη που προέρχεται αποκλειστικά από την ελληνική γη και φέρουν τη σφραγίδα και την εγγύηση ποιότητας του ΘΕΣγάλα. Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν προϊόντα της ελληνικής γης σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, ενώ οι παραγωγοί μπορούν να διαθέτουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές μέσω του δικτύου καταστημάτων ‘’ΘΕΣγάλα συν’’».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.
 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ