Θεσσαλονίκη: Άρχισε η αναχώρηση διαδηλωτών για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα(ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) - Karfitsa.gr
Slider Επικαιρότητα Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Άρχισε η αναχώρηση διαδηλωτών για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα(ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Εκατοντάδες πολίτες αναχωρούν αυτήν την ώρα από τη Θεσσαλονίκη για να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών που θα γίνει αύριο το μεσημέρι  πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

Έξι  λεωφορεία ξεκίνησαν ήδη από Τσιμισκή Βαρδάρη και Λευκό Πύργο ενώ σε λίγη ώρα αναχωρούν και άλλα από την Εγνατία μπροστά από το άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου.

Σύλλογοι, τουριστικά πρακτορεία, φορείς αλλά και ιδιώτες  έχουν ναυλώσει περίπου 50  λεωφορεία τα οποία αναμένεται να αναχωρήσουν για την Αθήνα κατά τη διάρκεια της νύχτας και τiς πρώτες πρωινές ώρες της  Κυριακής, με σκοπό πολίτες από τη Θεσσαλονίκη να καταφέρουν να φτάσουν ως στις 14:00 στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής υπολογίζεται ότι από τη Θεσσαλονίκη θα φτάσουν στην Αθήνα περισσότεροι από 3000 διαδηλωτές .

Λεωφορεία θα ξεκινήσουν από πολλά σημεία της πόλης, ανατολικά και δυτικά αλλά κυρίως από την πλατεία Αριστοτέλους, το Βαρδάρη, το άγαλμα Βενιζέλου και τον Λευκό Πύργο.

Επίθεση σε διαδηλωτή

Πριν από λίγη ώρα δύο άτομα επιτέθηκαν σε έναν διαδηλωτή στην οδό Φιλίππου που κουβαλούσε την Ελληνική Σημαία και ετοιμάζονταν να ανέβει σε λεωφορείο για Αθήνα.  Ο διαδηλωτής σύμφωνα με πληροφορίες είδε τους δυο που τον επιτέθηκαν ωστόσο δεν κατήγγειλε το περιστατικό καθώς  προτίμησε να ταξιδέψει για Αθήνα.

Φωτορεπορταζ: Θανάσης Ελμάζης

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ