Θεσσαλονίκη: Ανοίγει σήμερα ο μεγαλύτερος χώρος ομορφιάς της Β. Ελλάδας - Karfitsa.gr
Επιχειρήσεις Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει σήμερα ο μεγαλύτερος χώρος ομορφιάς της Β. Ελλάδας

Ο όμιλος Sede ανοίγει σήμερα το νέο και μεγαλύτερο του κατάστημα στην οδό Αγίας Σοφίας 40. Για ακόμη μια φορά ο όμιλος έχει εξοπλίσει το νέο κατάστημα με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά με καταρτισμένο προσωπικό και στελέχη που έχουν 10ετη πείρα. Σε ένα χώρο 420 τετραγωνικών μέτρων το νέο κατάστημα του ομίλου αναμένεται να εξυπηρετεί 500 άτομα την ημέρα.

Το κατάστημα βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και οι χώροι του είναι άψογα διαμορφωμένοι χώροι με την αισθητική που διέπει όλους τους χώρους του ομίλου Sede.

Ο όμιλος Sede ξεκίνησε την πορεία του το 2011. Σύντομα έγινε αισθητό στην αγορά ότι κάτι νέο ξεκινάει στον χώρο της ομορφιάς, που θα άλλαζε τα μέχρι τότε πρότυπα εργασίας.

Το 2015 ο όμιλος έχοντας πλέον 3 καταστήματα, βραβεύτηκε από τον sir Στέλιο Χατζηιωάννου ως η πιο καινοτόμα επιχείρηση της Ελλάδος, λαμβάνοντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ως επιβράβευση αλλά κυρίως αυτή η αναγνώριση έδωσε νέα πνοή στα επιχειρηματικά σχέδια των ανθρώπων που απαρτίζουν την διοίκηση του ομίλου.
Το 2016 ο όμιλος υποδέχτηκε το πρώτο κατάστημα υπό μορφή Franchise και σήμερα υποδέχεται στην μεγάλη οικογένεια του το 5ο και μεγαλύτερο κατάστημα στο οποίο ο πελάτης θα μπορεί να απολαύσει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών κομμωτικής και ονυχοπλαστικής.
Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ