Θεσσαλονίκη: Ανοίγει σήμερα τις πύλες ο «Αστερόκοσμος» στη ΔΕΘ - Karfitsa.gr
Slider Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει σήμερα τις πύλες ο «Αστερόκοσμος» στη ΔΕΘ

Ανοίγει σήμερα τις πύλες του το πιο εντυπωσιακό πάρκο Χριστουγέννων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο Αστερόκοσμος επιστρέφει και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και σας καλεί να ζήσετε από κοντά την μαγεία των Χριστουγέννων.

Το χριστουγεννιάτικο πάρκο περιλαμβάνει ένα μοναδικό fun park με 16 παιχνίδια και 2 παγοδρόμια, που βρίσκονται σε στεγασμένο χώρο ενώ, εκτείνεται σε 25.000 τ.μ.

Ο Αστερόκοσμος πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του MagicPark και θα είναι ανοιχτός από τις 8 Δεκεμβρίου 2018 έως τις 6 Ιανουαρίου 2019.

Ο Αστερόκοσμος, φέτος, διοργανώνεται εντός των περιπτέρων 13, 14 και 15 του εκθεσιακού κέντρου, δίνοντας τη δυνατότητα στους μικρούς, και μεγάλους, επισκέπτες του, να απολαύσουν τα 16 παιχνίδια, εκ των οποίων τα δυο είναι καινούργια.

Παράλληλα, θα υπάρχει θεματικό περίπτερο με παραστάσεις Καραγκιόζη, face painting και σπίτι του Άη Βασίλη.

Σήμερα στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, ενώ για τους 1.000 πρώτους, που επισκεφθούν το πάρκο το εισιτήριο θα είναι μειωμένο στα 3,5 ευρώ.

Σε χθεσινή  συνέντευξη Τύπου ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης έκανε λόγο για μια διοργάνωση που αποτελεί θεσμό για την πόλη. «Η κεντρική εκδήλωση αύριο θα έχει ένα χριστουγεννιάτικο ντόμινο.Η πόλη που θα ζήσει τον Αστερόκοσμο θα τον ευχαριστηθεί παρά πολύ. Η καρδιά χτυπά μέσα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο και πάλι».

Από την πλευρά του ο Σάκης Πετρόπουλος, εκπρόσωπος του Magic Park σημείωσε ότι «πρέπει να γίνει γνωστό ότι η αυτή η εκδήλωση είναι η μεγαλύτερη σε όλη την Ελλάδα. Θα έχουμε δύο καινούργια παιχνίδια, το ένα είναι από την Ιταλία καθώς και καινούργιες δράσεις και παραστάσεις».

Ο αναπληρωτής διευθυντής της ΔΕΘ- Helexpo, Αλέξανδρος Τσαξιρλής σημείωσε ότι είναι μια διοργάνωση που εξελίχθηκε από το 2010. «Είναι σημαντικό ότι γίνεται αυτός ο χώρος ψυχαγωγίας και μπαίνουμε σε ένα κλίμα γιορτινό».

Στις 28 και 29 έχει προγραμματιστεί ένα χριστουγεννιάτικο bazaar από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Εισιτήριο: 7 ευρώ

Δωρεάν είσοδος για: Παιδιά έως 1 μέτρο ύψος και ΑΜΕΑ και 1 συνοδός

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ