Θεσσαλονίκη: Αποκλεισμοί δρόμων από ιδιοκτήτες σχολών οδηγών - Karfitsa.gr
Slider Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Αποκλεισμοί δρόμων από ιδιοκτήτες σχολών οδηγών

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες σχολών οδηγών της Θεσσαλονίκης. Αύριο από τις 08:30 θα βρίσκεται, όπως ανακοίνωσαν, όλος ο όγκος των οχημάτων και σταδιακά θα προχωρήσουν σε αποκλεισμούς δρόμων.

 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Κινητοποίηση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  από 16.11.2018 και συνεχίζουμε

Ενημερώνουμε ότι υστέρα από 3 ημέρες παραμένουμε στο σημείο της κινητοποίησης το οποίο είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρ όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Το σώμα εκπαιδευτών αποφάσισε ότι αύριο Δευτέρα 19 Νοέμβριου 2018 και ώρα 8.30 θα μεταβούν στην Περιφέρεια όλος ο όγκος των επαγγελματικών μας οχημάτων και πλέον θα περάσουμε σε αποκλεισμούς δρόμων.

Η κοροϊδία εναντίον του κλάδου μας και των συμπολιτών μας πρέπει να τελειώσει και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.

Δηλώνουμε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα αιτήματα μας. Ο λόγος της κινητοποίησης είναι η άμεση έναρξη των πρακτικών εξετάσεων. Θα παραμείνουμε στο σημείο έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας.

Η κινητοποίηση λαμβάνει χώρα στο νέο κτήριο της Περιφέρειας στην οδό 26ης Οκτωβρίου 64. Η κινητοποίηση έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή 16.11.2018 7:30».

 

 

photo αρχείου

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ