Θεσσαλονίκη: Αποκλεισμοί δρόμων από ιδιοκτήτες σχολών οδηγών - Karfitsa.gr
Slider Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Αποκλεισμοί δρόμων από ιδιοκτήτες σχολών οδηγών

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες σχολών οδηγών της Θεσσαλονίκης. Αύριο από τις 08:30 θα βρίσκεται, όπως ανακοίνωσαν, όλος ο όγκος των οχημάτων και σταδιακά θα προχωρήσουν σε αποκλεισμούς δρόμων.

 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Κινητοποίηση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  από 16.11.2018 και συνεχίζουμε

Ενημερώνουμε ότι υστέρα από 3 ημέρες παραμένουμε στο σημείο της κινητοποίησης το οποίο είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρ όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Το σώμα εκπαιδευτών αποφάσισε ότι αύριο Δευτέρα 19 Νοέμβριου 2018 και ώρα 8.30 θα μεταβούν στην Περιφέρεια όλος ο όγκος των επαγγελματικών μας οχημάτων και πλέον θα περάσουμε σε αποκλεισμούς δρόμων.

Η κοροϊδία εναντίον του κλάδου μας και των συμπολιτών μας πρέπει να τελειώσει και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.

Δηλώνουμε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα αιτήματα μας. Ο λόγος της κινητοποίησης είναι η άμεση έναρξη των πρακτικών εξετάσεων. Θα παραμείνουμε στο σημείο έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας.

Η κινητοποίηση λαμβάνει χώρα στο νέο κτήριο της Περιφέρειας στην οδό 26ης Οκτωβρίου 64. Η κινητοποίηση έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή 16.11.2018 7:30».

 

 

photo αρχείου

Σχολιάστε


 


 

 

 

 

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ