ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνθήματα με σπρέι έγραψαν πάνω στους φρεσκοβαμμένους τοίχους του Πειραματικού Σχολείου άγνωστοι πριν τον σημερινό αγιασμό.

Πέραν του ότι έγραψαν σε τοίχους, πέταξαν φέιγ βολάν στην αυλή όπως καταγγέλλει, ο δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Με λύπη μου ενημερώθηκα ότι στο σχολείο μου, το Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που πρόσφατα μάλιστα εξασφάλισε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ανακαίνισης, πριν τον καθιερωμένο αγιασμό και την έναρξη της σχολικής χρονιάς, κάποιοι φρόντισαν να το βανδαλίσουν γράφοντας συνθήματα στους φρεσκοβαμμένους τοίχους και πετώντας φέιγ βολάν στην αυλή του. Με ποιο όφελος άραγε;

Μαζί με την προσωπική μου… απελπισία θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους καθηγητές, τους γονείς και το προσωπικό που με άμεσες ενέργειες φρόντισαν να… σβήσουν τα συνθήματα πριν την είσοδο γονέων και μαθητών, ενώ παράλληλα καθάρισαν και την αυλή από το χαρτομάνι των βανδάλων.

Αραγε αν ήταν σήμερα κοντά μας ο Παπαναστασίου, ο Δελμούζος κι ο Πικιώνης, μεγάλοι δημοκράτες, παιδαγωγοί και οραματιστές τί θα είχαν να πουν για τα φαινόμενα αυτά της παρακμής που αποδομούν όσα με τόσες ελπίδες δημιούργησαν!», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Σχολιάστε