Θεσσαλονίκη δεν είναι μόνο το κέντρο - Karfitsa.gr
Άρθρα Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019

Θεσσαλονίκη δεν είναι μόνο το κέντρο

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα στην όμορφη Τούμπα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση της πόλης μας και με έμφαση την περιοχή που αγαπώ πιο πολύ.

Του ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΛΥΜΕΡΑ*

Είναι στενάχωρο πως οι περιοχές που απέχουν μόλις 10 λεπτά περιμετρικά από το κέντρο της πόλης, όπως είναι και η ΤΟΥΜΠΑ, παραμένουν εδώ και τόσα χρόνια ίδιες και απαράλλακτες. Γιατί έχουμε δώσει τόση έμφαση μόνο στο κέντρο της πόλης; Γιατί παραγκωνίζουμε τους επαγγελματίες που βρίσκονται εκτός του κεντρικού άξονα; Δεν είναι παράλογο που παρά τις δυνατότητες και τις προοπτικές που υπάρχουν, η αδιαφορία οδηγεί σε αγανάκτηση των επαγγελματιών;

Πιστεύω πως με ουσιαστικές παρεμβάσεις και βελτιώσεις των ήδη υφισταμένων υποδομών μπορούμε:

Να φτιάξουμε την ποιότητα της καθημερινότητάς μας για όλους.

Να δώσουμε εμπορική αξία και σε άλλες περιοχές πλην του ιστορικού κέντρου της πόλης μας, βοηθώντας και στήρίζοντάς τες.

Να αλλάξουμε ΘΕΤΙΚΑ.

Μέλημα του συνδυασμού «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΤΙΚΑ» είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια Θεσσαλονίκη σύγχρονη, με αισθητική, για μια Θεσσαλονίκη με μέλλον και προοπτική. Εστιάζουμε στο να δημιουργήσουμε μια πόλη που βασίζεται στην Τεχνολογία και στην Ανάπτυξη μέσω νέων μέσων και υποδομών.

Πρέπει να εκμεταλλευτούμε ό,τι έχουμε στη διάθεσή μας προς όφελος των δημοτών, όπως π.χ τα εγκαταλελειμμένα οικόπεδα, να φροντίσουμε τους ανεκμετάλλευτους δημόσιους χώρους για δημιουργία πάρκων και χώρων πρασίνου είτε και ως θέσεις σταθμεύσεις/ παρκινγκ. Την επομένη κιόλας μέρα πρέπει να αρχίσουν να διορθώνονται τα κακώς κείμενα, όπως οι κακοτεχνίες στα πεζοδρόμια, οι απροσπέλαστες διαβάσεις ή τα σκουπίδια που ξεχειλίζουν από τους κατεστραμμένους κάδους. Τα έχουμε ακούσει ξανά, πρέπει να τα δούμε να υλοποιούνται ΑΜΕΣΑ.

Δουλεύοντας ΘΕΤΙΚΑ, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια όμορφη γειτονία. Με γερά θεμέλια. Με επενδύσεις. Με Τεχνολογική Ανάπτυξη. Με ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ.

* Ο Β. Πολυμεράς είναι σύμβουλος επενδύσεων ακίνητης περιουσίας στην εταιρία OLYMPUS REAL ESTATE και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΤΙΚΑ του Μάκη Κυριζίδη

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ