Θεσσαλονίκη: Με Πρωτοψάλτη το άναμμα του δέντρου με Φουρέιρα η αλλαγή του χρόνου - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Με Πρωτοψάλτη το άναμμα του δέντρου με Φουρέιρα η αλλαγή του χρόνου

Με Άλκηστη Πρωτοψάλτη και Ελένη Φουρέιρα θα γιορτάσει ο δήμος Θεσσαλονίκης τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην Πλατεία Αριστοτέλους, ενώ μια σειρά από εκδηλώσεις ξεκινούν στις 7 Δεκεμβρίου.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει μπει για τα καλά σε γιορτινούς ρυθμούς και βρίσκεται σε τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα με την φωταγώγηση του δέντρου να έχει προγραμματιστεί για τις 7 Δεκεμβρίου, οπότε και θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συναυλία της ημέρας με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, την οποία θα συνοδεύσουν η Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου, μια σειρά από τενόρους και υψιφώνους και το μουσικό σχήμα Piandaemonium με 12 πιανίστες με 6 πιάνα στην πλατεία Αριστοτέλους. Την βραδιά θα παρουσιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η αλλαγή του χρόνου θα μας βρει στην Πλατεία Αριστοτέλους με την Ελένη Φουρέιρα, ενώ πριν θα ανέβουν στην σκηνή οι μοναδικές Fortissimo. Μετά την συναυλία και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα ακολουθήσει ένα μεγάλο outdoor πάρτι με την διασκέδαση να αναλαμβάνουν dj της πόλης. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Γιάννης Σερβετάς.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ