Θεσσαλονίκη: Μπαράζ ελέγχων από την περιφέρεια σε σχολικά λεωφορεία - Karfitsa.gr
Slider Κοινωνία Ροή

Θεσσαλονίκη: Μπαράζ ελέγχων από την περιφέρεια σε σχολικά λεωφορεία

Σε διενέργειες ελέγχων σε σχολικά λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη προχώρησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωνσταντίνο Πάλλα, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Ως εκ τούτου συγκροτήθηκαν έκτακτα Μικτά Κλιμάκια Ελέγχου (ΜΚΕ) από  τις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης προκειμένου να πραγματοποιήσουν στοχευμένα ελέγχους στα σχολικά λεωφορεία.

Από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2018 διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση των συγκεκριμένων οχημάτων στην πλειονότητά τους ήταν καλή. Σε κάποιες λίγες περιπτώσεις στις οποίες διαπιστώθηκε ότι δεν πληρούνταν οι απαραίτητες προϋποθέσεις  ασφαλούς κυκλοφορίας, επιβλήθηκαν οι ανάλογες διοικητικές και οικονομικές κυρώσεις.

Όπως δήλωσε σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Πάλλας «θα συνεχίσουμε τους ελέγχους των σχολικών λεωφορείων καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους με στόχο την ασφαλή και χωρίς προβλήματα μετακίνηση των μαθητών».

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ