Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη ασφαλείας για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη ασφαλείας για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Στις 11.00 ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, υπό τον αθλητικό εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, εν όψει του ντέρμπι κορυφής για το πρωτάθλημα της super leage μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν από πλευράς ΠΑΟΚ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Βαγγέλης Συντυχάκης, συμμετείχαν εκπρόσωποι της  Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της ΕΛ.ΑΣ,της πυροσβεστικής και της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ).

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των δύο ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να μην ανέβουν οι τόνοι και να διατηρηθεί κλίμα ηρεμίας.

Η εισαγγελική αρχή ζήτησε από τα μέλη των ΠΑΕ να αποφύγουν οτιδήποτε θα μπορούσε να δυναμιτίσει το κλίμα. Σ

Μάλιστα στη σύσκεψη ετέθη το ερώτημα εάν θα παραστεί στην Τούμπα για να παρακολουθήσει τον αγώνα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, χωρίς ωστόσο να μπορούν να δώσουν απάντηση οι εκπρόσωποι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Στη συνέχεια ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Στέφανος Ζαρκατζιάς και ο αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου αρμόδιος για θέματα αθλητικής βίας Χαράλαμπος Βουρλιώτης είχαν κατιδίαν συναντήσεις με τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση και τον υπεύθυνο Ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Συντυχάκη.

Κ. Κ.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε δωρεάν την τελευταία ηλεκτρονική έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ